Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Fitbit Charge 4 Black/Black
Fitbit Charge 4 Black/Black
Fitbit Charge 4 Black/Black
Fitbit Charge 4 Black/Black

1 / 4

Fitbit Charge 4 Black/Black

945 kr.
Med Fitbit Charge 4 er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. En moderne, vandtæt aktivitetstracker spækket med funktioner, der hjælper dig med bedre at forstå din træning og din krop - eksempelvis indbygget GPS, Active Zone Minutes, nye træni
  • Indbygget GPS
  • Active Zone Minutes
  • Pulsmåling 24/7
  • Tracking af let, dyb og REM-søvn
  • Opkalds-, sms- og app-meddelelser*
Læs mere

Med Fitbit Charge 4 er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. En moderne, vandtæt aktivitetstracker spækket med funktioner, der hjælper dig med bedre at forstå din træning og din krop - eksempelvis indbygget GPS, Active Zone Minutes, nye træningsformer og søvntracking. Med Fitbit Pay og op til 7 dages batteritid får du mere frihed på farten og mere inspiration til at nå dine træningsmål. *

24/7 PULSMÅLING
Med pulsmåling 24/7 får du en mere præcis måling af kalorieforbrænding, og du kan blive inspireret til at rykke på dine sundheds- og træningsmål.

HVILEPULS
Hav Fitbit Charge 4 på hele dagen og natten for at registrere din hvilepuls, så du løbende kan følge din puls’ ændringer og derved tracke dine fremskridt i sundhed og form.

PULSZONER
Få statistikker i realtid under din træning, så du kan se, om du er i fedtforbrændings-, cardio- eller makspulszonen og derved tilpasse din indsats ud fra dine mål.

KORT OVER TRÆNINGSINTENSITET - KUN I APP
Efter udendørstræning kan du tjekke dit kort over træningsintensitet i Fitbit-appen og se dine pulszoner i løbet af ruten, så du ved, hvor du giver dig mest.

ACTIVE ZONE MINUTES
Denne funktion advarer dig om, hvilken pulszone du er i, så du kan se, om du arbejder hårdt nok for at nå dine mål.

MÅLBASEREDE TRÆNINGSFUNKTIONER
Gå ind i træningsindstillinger under dine yndlingsøvelser for at sætte et mål for hver af dem. Oplev dine fremskridt i realtid på skærmen.

INDBYGGET GPS
Brug den indbyggede GPS i Charge 4 til at se din hastighed og distance, når du løber, vandrer eller cykler udendørs. Bagefter kan du se et kort over dit træningspas i Fitbit-appen.

VANDTÆT NED TIL 50 M DYBDE
Fitbit Charge 4 er designet til livet og til at være vandtæt ned til 50 m dybde. Den registrerer automatisk svømmepas og kan bruges både i badet og i bassinet.

GUIDEDE ÅNDEDRÆTSØVELSER
Sæt et øjeblik af til mindfulness - følg de guidede åndedrætsøvelser på skærmen, der tager udgangspunkt i din puls.

LANG BATTERITID
Med en batteritid på op til 7 dage - og op til 5 timer GPS - lader Fitbit Charge 4 dig gøre mere med mindre opladning. (Afhænger af brug og andre faktorer)

SLEEP MODE
Sov uforstyrret ved at bruge Sleep Mode til at gøre meddelelser fra din smartphone lydløse og forhindre din skærm i at tænde om natten. Opret et skema i appen for automatisk at slå Sleep Mode til.

SØVNSTADIER OG SØVNSCORE
Charge 4 registrerer automatisk din tid tilbragt i søvnstadierne let, dyb og rem. Hver nat, giver den dig en Sleep Score, så du bedre kan forstå din søvn og arbejde på at opnå bedre søvnkvalitet.

FORSTYR IKKE
Brug forstyr ikke-indstillingen, når du vil sætte meddelelser fra opkald, sms, kalendere og apps på lydløs i løbet af dagen.

AKTIVITETS-TRACKING DØGNET RUNDT
Fitbit Charge 4 tracker aktivitet som skridt, distance, aktive minutter og kalorieforbrænding døgnet rundt for at vise, hvordan alle dele af din dag bringer dig nærmere dine mål.

CYKLUSKALENDER
Kvinder kan lære deres krop at kende på et helt nyt niveau ved at bruge Fitbit Charge 4 med Fitbit-appen til at tracke sin cyklus, registrere symptomer, se en estimeret ægløsningskalender med mere.

PÅMINDELSER OM AT BEVÆGE SIG
Hold dig selv fokuseret på dine mål med sjove påmindelser på skærmen, der minder dig om at bevæge dig i dagens løb.

DAGLIGT DASHBOARD
Se alle dine aktivitetstal på et sted med et dagligt dashboard, der viser dine skridt, forbrændte kalorier, søvn, puls med mere.

MEDDELELSER OG APPS
Hold forbindelsen med opkalds-, kalender- og app-meddelelser samt sms-beskeder. Brug praktiske apps som vejr og timer, og send hurtigsvar (kun med Android). Det er tilgængeligt, når telefonen er i nærheden

INTUITIV TOUCHSCREEN
Fitbit Charge 4 gør det lettere at se dine statistikker i sollys, om natten og på alle andre tidspunkter takket være en stor touchscreen og en bagoplyst skærm, der tilpasser sig forskellige lysforhold.

TRÅDLØS SYNKRONISERING
Fitbit Charge 4 synkroniserer automatisk med iOS og Android-enheder og viser dine statistikker, tendenser og fremskridt i din Fitbit-app.

MOBIL-APP DASHBOARD
Sæt mål, hold styr fremskridt og få et mere komplet billede af din sundhed og din form - fra ernæring og væskebalance til træning og søvn - alt sammen på dit dashboard i Fitbit-appen.

SPOTIFY
Med Spotify-appen kan du styre din musik, synes godt om dine yndlingssange og finde playlister og podcasts - alt sammen direkte på håndleddet. Det virker, når din telefon er i nærheden; abonnement påkrævet.

FITBIT PAY
Registrer dine foretrukne betalings- og kreditkort i Wallet i Fitbit-appen, og brug Charge 4 til indkøb på farten. Se tilgængelighed på fitbit.com/fitbit-pay/banks

Hurtige fakta

  • Indbygget GPS
  • Active Zone Minutes
  • Pulsmåling 24/7
  • Tracking af let, dyb og REM-søvn
  • Opkalds-, sms- og app-meddelelser*
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme