Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Finnlo Dumbbell Smartlock
Finnlo Dumbbell Smartlock
Finnlo Dumbbell Smartlock
Finnlo Dumbbell Smartlock
Finnlo Dumbbell Smartlock
Finnlo Dumbbell Smartlock

1 / 6

Finnlo Dumbbell Smartlock

7500 kr.
Smartlock håndvægtsættet fra FINNLO giver dig en endeløs række håndvægtsøvelser, som du kan udføre i ro og bag i dit eget hjem. Hver håndvægt kan justeres fra 2 til 20 kg eller 2 til 32 kg for at give dig så effektiv træning som muligt - perfekt for
Læs mere

Smartlock håndvægtsættet fra FINNLO giver dig en endeløs række håndvægtsøvelser, som du kan udføre i ro og bag i dit eget hjem. Hver håndvægt kan justeres fra 2 til 20 kg eller 2 til 32 kg for at give dig så effektiv træning som muligt - perfekt for at opbygge stærke arme, brede skuldre og en V-formet overkrop. Det intelligente Smartlock-system giver dig mulighed for nemt og hurtigt at ændre din træningsvægt. Det eneste, der er nødvendigt, er en hurtig drejning af håndtaget for at kunne vælge den vægt, du ønsker. For ekstra komfort justeres vægten symmetrisk på begge sider af håndtaget. Dette gør håndvægtene meget effektive til supersets-træning, hvor vægten reduceres symmetrisk i hurtige intervaller.

FINNLOs Smartlock håndvægte bruger intelligent og vedligeholdelsesfri teknologi: Når man drejer håndtaget, bevæger en integreret stålnål sig udad og låser op til ti skiver fast på håndvægtshåndtaget. Således kan du hurtigt og sikkert justere vægten fra 2 til 20 kg eller 2 til 32 kg. En vægt hjælper dig med at indstille den rigtige vægt på begge håndvægte og giver dig således perfekt kontrol over din træning.

Premium Smartlock håndvægtsættet leveres med et pladsbesparende og moderne håndvægtstativ,
bygget af reb-resistens stål af høj kvalitet. Håndvægtene hviler sikkert i stativet, og de skiver, der ikke bruges, kan opbevares korrekt og sikkert, mens du træner.

Håndtagene på FINNLOs Smartlock håndvægte giver optimal træningskomfort. Takket være "softgrip"-overfladerne ligger håndvægtene perfekt og behageligt i dine hænder. Skiverne er dækket af termoplast for at garantere lydsvag og rolig træning derhjemme.

Ved at tilbyde hurtig vægtændring, ny teknologi og en række håndvægtsøvelser, hjælper FINNLOs Smartlock håndvægtsæt dig med at komme i topform på ingen tid.

Sættet indeholder:

  • 2 komplette håndvægte inklusive skiver til 2-20 kg eller 2-32 kg vægt
  • 1 håndvægtstativ til opbevaring af to håndvægte på træningsniveau
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme