Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Finnlo Bio Force
Finnlo Bio Force
Finnlo Bio Force
Finnlo Bio Force
Finnlo Bio Force
Finnlo Bio Force

1 / 6

Finnlo Bio Force

8599 kr.
Bedst i test ifølge best-in-test.se! Ingen vægte, ingen støj, ekstrem træningsvariation - det perfekte multigym til dit hjem. Bio Force fra FINNLO har revolutioneret styrketræning! I stedet for traditionelle vægtblokke træner du på Bio Force Home Gym
Læs mere

Bedst i test ifølge best-in-test.se!

Ingen vægte, ingen støj, ekstrem træningsvariation - det perfekte multigym til dit hjem. Bio Force fra FINNLO har revolutioneret styrketræning! I stedet for traditionelle vægtblokke træner du på Bio Force Home Gym med den rumkvalificerede modstandsteknologi TNT. To nitrogenfyldte cylindre på bagsiden giver en jævn modstand på op til 100 kg (2 x 50 kg) og køres helt lydløst.

Indstillingerne på FINNLO Bio Force er enkle: Gennem en glide- / låsemekanisme kan modstanden med et håndtag reguleres i 2,25 kg trin per side, uden at du behøver at træde af. Med det samme træningsdesign muliggør den tosidige modstandsindstilling en træningsbalance for kroppens svagere muskler.

Sammen med et udviklet kabelsystem og flere justerbare trækpositioner tilbyder Bio Force Multigym over 100 forskellige træningsmuligheder. Fire trækpunkter per side i skulderhøjde giver fire forskellige træningsområder til bryst- og armtræning samt specifikt træning af udvalgte muskler. To fodstropper skaber mulighed for omfattende træning af underbenene. Adduktorer, abduktorer og de bageste benmuskler kan således let trænes. Til stående eller knælende øvelser kan sædet let tages af. Og som træner er der alle øvelser og beskrivelser samt billeder i en træningsmanual.

Perfekt til hjemmebrug: Bio Force vejer kun 66 kg, og med transporthjulene kan den let flyttes.

Alle Finnlo-produkter er dækket af en tre års garanti. Dog har produkterne dele, som er såkaldte sliddele - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra og med købsdatoen. Hvilke dele, der tælles som sliddele, er markeret i den manuelle reservedelsliste med en stjerne foran reservedelen.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .