Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Fingerløse Motorcykelhandsker

119 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Er du en ægte bikertøs, der ikke giver efter for noget? Så er disse fingerløse bikerhandsker bestemt noget for dig! Brug dem til hverdag, eller hvorfor ikke sammen med dit outfit til halloweenfesten?

Her får du fingerløse motorcykelhandsker i størrelsen One size til voksne, som er fremstillet af polyamid/nylon og spandex. Handskerne sælges parvis og er af utrolig holdbar kvalitet.

  • Materiale: Polyamid/nylon, spandex
  • Størrelse: One size (voksen)
  • Antal: Sælges parvis


Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kendt for sine kostumer af fantastisk kvalitet. De koster måske lidt mere, men er i en klasse helt for sig! De kan altså ikke sammenlignes med andre kostumer. Takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruge dragten igen og igen.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .