Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

F8 DUAL, Løbebånd
F8 DUAL, Løbebånd
F8 DUAL, Løbebånd

1 / 3

F8 DUAL, Løbebånd

10990 kr.
BH Fitness F8 DUAL er specielt designet til triatlon træning. Triathlon-træningsprogrammet og den brede løbeoverflade giver kraftige funktioner, der garanterer en behagelig og intens træning. Løbebåndet er udstyret med en motor, der tillader en ha
Læs mere

BH Fitness F8 DUAL er specielt designet til triatlon træning. Triathlon-træningsprogrammet og den brede løbeoverflade giver kraftige funktioner, der garanterer en behagelig og intens træning.

Løbebåndet er udstyret med en motor, der tillader en hastighed på op til 22 km / t og et løbebånd, der dæmper hårde stød på fødder og ben. Takket være de indbyggede fans holder du din kropstemperatur reguleret under din træning.

Fås til køb med Dual Kit, der konverterer din træningsmaskine til i.Concept. i.Concept er et spændende nyt træningskoncept udviklet af BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverende, 100% sundt. Takket være i.Concept BH Fitness-træningsapparaterne kan brugerne nyde det bedste fra begge verdener kombineret til én: underholdning og sundhed.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme