Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

F2W DUAL, Løbebånd
F2W DUAL, Løbebånd

1 / 2

F2W DUAL, Løbebånd

10.490 kr.
BH Fitness F2W Dual Løbebånd er designet til at tilbyde dig den ultimative løbeoplevelse og er den bedste mulighed for behagelig og sikker træning. De personlige træningsprogrammer sammen med den hurtige feedback muliggør total kontrol over trænings
Læs mere

BH Fitness F2W Dual Løbebånd er designet til at tilbyde dig den ultimative løbeoplevelse og er den bedste mulighed for behagelig og sikker træning. De personlige træningsprogrammer sammen med den hurtige feedback muliggør total kontrol over træningssessionen.

Denne løbebånd er konstrueret med en ekstra bred slidbane i et kompakt chassis og giver den højeste komfort i minimal plads. Træningsmaskinen har også en ECO-tilstand, der muliggør et reduceret gennemsnitligt strømforbrug på ca. 25%.

Fås også med Dual Kit, der konverterer din træningsmaskine til i.Concept.
i.Concept er et spændende nyt træningskoncept udviklet af BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverende, 100% sundt. Takket være i.Concept BH Fitness-træningsapparaterne kan brugerne nyde det bedste fra begge verdener kombineret til én: underholdning og sundhed.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme