Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Ecobody Gymnastic rings

1 / 1

Ecobody Gymnastic rings

400 kr.
Gymnastik Ringe er et fremragende træningsredskab til en alsidig træning af hele kroppen. I pakken er der to ringe, stropper såvel som øjenlåg, som du kan justere længden af ​​bælterne med så de er acceptable Med gymnastikringe kan du træne din krop
Læs mere
Gymnastik Ringe er et fremragende træningsredskab til en alsidig træning af hele kroppen. I pakken er der to ringe, stropper såvel som øjenlåg, som du kan justere længden af ​​bælterne med så de er acceptable

Med gymnastikringe kan du træne din krop mere alsidig end med ethvert andet værktøj i samme prisklasse. Du kan påvirke de fleste kropsvægtøvelser, som f.eks. Dips og pull-ups. Med kroppens vægtøvelser øger du effektivt musklerne, men for det meste giver du din krop mere PersTanda end med de ensidige træningsmaskiner i gymnastiksalen.

Eco Body Gymnastik Ringe er velegnede til udendørs og indendørs brug, fordi de er lavet af ABS plast, der kan modstå vejr og vind.

Dette træningsredskab er både børns og voksenens favorit.

Eco Body Gymnastik Ringe kan bruges af alle max 150 kg træner.

Teknisk information:

ABS plast ringer kan modstå både indendørs og udendørs brug
Behandlet, forbedrer overfladen grebet
De ydre dimensioner af ringen 24cm
Den indre diameter af ringen 18cm
Zinced og forstærket spænding ridning
I det set er der to ringe, to stropper, to spændings rækker
Brugerens maksimale vægt 150 kg
Hvor vedhæfter jeg gymnastikken?

Det vigtigste er installationsstedets stabilitet. Sørg for, at fastgørelseskroge er stabile i taget, og at fastgørelsesstedet ikke er sprødt.

Overhold også højden af ​​fastgørelsesstedet. Det optimale sted skal være ca. 3-4 m høj, hvilket muliggør alsidige og naturlige bevægelsesstier.

Området omkring træningsstedet skal være tilstrækkeligt. Vi anbefaler at reservere mindst 2 meter plads i alle retninger. Ringen er nemme at fjerne og sætte tilbage i kroge, hvilket betyder at stuen kan være det perfekte sted.

Ringen skal hænges en skulderbredde i fra hinanden. På denne måde kan du bedst gøre de mest naturlige bevægelser i ringene SS DIPS, plank, push-ups osv.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme