Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Dual Leg Press/Curl IT9328, Impulse
Dual Leg Press/Curl IT9328, Impulse

1 / 2

Dual Leg Press/Curl IT9328, Impulse

34030 kr.
En fuld kommerciel Benpres / bencurl maskine fra Impulsefor at effektivt styrke gluteusmuskler, hamstrings og kalve, og også meget god træning for lår. Dual Leg Press / Curl IT9328 er perfekt til at hjælpe dig med at opretholde en pæn og sund kropsh
Læs mere
En fuld kommerciel Benpres / bencurl maskine fra Impulsefor at effektivt styrke gluteusmuskler, hamstrings og kalve, og også meget god træning for lår.

Dual Leg Press / Curl IT9328 er perfekt til at hjælpe dig med at opretholde en pæn og sund kropsholdning og også udøve benmusklerne for at øge muskulær udholdenhed og eksplosivitet. Dette kommer godt til rette i mange forskellige sportsaktiviteter som f.eks løb, cykling, skøjteløb, skiløb, snowboarding, fodbold, rugby, MMA, basketball og volleyball mv.

Denne træningsmaskine har konstrerats med særligt robuste rammer til at modstå virkelig hårdt brug og har en lakbelægning av høj kvalitet, der modstår ridser og andre slid. Den tykke og slidstærke pudene giver længere levetid og højere komfort, hvilket igen gør din træning naturligvis både længere og behagelig.

Denne maskine giver glatte og glatte bevægelser, der gør træningen til en ren fornøjelse. Designet med TPR håndtag med aluminium greb for komfortabel og sikker træning og er også blevet forsynet med sikkerhed for alle de dynamiske komponenter.

Bredde120.5 cm
Højde149.1 cm
Længe148 cm
Ramme5 x 10 x 0,25 cm
Vægt148.8 kg
Vægtmagasin91 kg
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme