Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Dipstativ PT050, inSPORTline
Dipstativ PT050, inSPORTline

1 / 2

Dipstativ PT050, inSPORTline

2.409 kr.
Et fritstående dips-stativ fra inSPORTline til effektivt træning af hele overkroppen, især triceps, skuldre, deltamusklerne og brystet, med egen kropsvægt som modstand. En stabil stålkonstruktion med overdimensionerede rammer forsynet med komfortab
Læs mere
Et fritstående dips-stativ fra inSPORTline til effektivt træning af hele overkroppen, især triceps, skuldre, deltamusklerne og brystet, med egen kropsvægt som modstand.

En stabil stålkonstruktion med overdimensionerede rammer forsynet med komfortable gummi anti-glid håndtag, der er 32 cm lange. PT050 er også designet med 19 cm lange håndtag forneden, for at hjælpe dig, når du udfører for eksempel triceps push-ups og almindelige push-ups.

Takket være gummipuder på alle kanter af basen står stativet helt stille, når man bevæger sig på det. For dem, der ønsker mere belastning end sin egen vægt, kan der suppleres med ekstra belastning som for eksempel en vægtvest samtidig med træningen.

Dette dips-stativ er primært beregnet til erhvervsmæssig brug, for eksempel motionscenter og hotel, men er beregnet til alle, der ønsker kvalitet på deres arbejdsplads eller i hjemmet.

Dybde66 cm
Højde120 cm
Længe88 cm
Materialestål
Maximal belastning150 kg
Ramme70 x 50 x 2 mm
Tekniske detaljer 
Vægt18 kg
Øvrigt2 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser