Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Cyclo 1000 Exercise bike, Motionscykel

1 / 1

Cyclo 1000 Exercise bike, Motionscykel

27245 kr.
FitNord Cyclo 1000 motionscykel er et godt valg af cykel, hvis du vil have en anstændig ydre skal, der giver anstændig træningsmodstand. Cyclo 1000 er det rigtige valg for dig, når du leder efter en robust og pålidelig motionscykel med en bred vifte
Læs mere

FitNord Cyclo 1000 motionscykel er et godt valg af cykel, hvis du vil have en anstændig ydre skal, der giver anstændig træningsmodstand. Cyclo 1000 er det rigtige valg for dig, når du leder efter en robust og pålidelig motionscykel med en bred vifte af træningsprogrammer og underholdning.

Træning med Cyclo 1000 føles altid rigtigt. Træningscyklen har et robust 7 kg svinghjul, der giver en følelse af smidighed og komfort. Ved at regulere den magnetiske modstand til et af 15 niveauer får du nok modstand til at træde på dine mål. Enhedens håndtag muliggør alsidige greb og er også udstyret med pulssensorer. Ved at justere sædets højde og afstand kan du nemt finde en god og behagelig position. Ud over alt dette er Cyclo 1000 selvgenererende, hvilket betyder, at det skaber sin egen strømforsyning! Højdepunktet i FitNord Cyclo 1000 træningscyklus er i displaykonsollen, der er drevet af den brugervenlige iConsole +. Skærmen viser tid, afstand, hastighed, kalorieforbrug, puls og pulszoner. Enheden har 12 forudinstallerede træningsprogrammer og tilbyder også hurtig start, intervalltræning, kontinuerlig strømstatus, målpulsprogrammer og kortlægning af din egen rute. I sidstnævnte kan du vælge ruten via Google Maps, bare vælge dit startpunkt og din destination på kortet og starte, hvorefter vejmodstanden automatisk tilpasses til kortets rute.

Brugerens komfort er taget i betragtning ved design af Cyclo 1000 motionscykel. Cyclo 1000 har Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse samt flere underholdende multimedieapplikationer. Forudinstallerede applikationer inkluderer Netflix, YouTube, Spotify, Facebook, Twitter og Instagram. Enheden har også et praktisk stativ til en tablet eller telefon.

Cyclo 1000 er en elegant, men robust motionscykel. Takket være de brede pedaler og den robuste konstruktion, drejer cyklen ikke, uanset hvor intens du træder. Motionscyklen vejer 50 kg, men er stadig let at flytte med det robuste bærehåndtag og transporthjul. Cyclo 1000 har en maksimal brugervægt på utrolige 150 kg, hvilket gør denne enhed velegnet til næsten alle.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .