Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Cyclo 100 Exercise bike, Motionscykel

1 / 1

Cyclo 100 Exercise bike, Motionscykel

5620 kr.
FitNord Cyclo 100 er en tynd og brugervenlig motionscykel til hjemmebrug. Den stilfulde Cyclo 100 motionscykel har en robust ramme, 8-trins modstandsindstilling, en klar LCD-skærm og giver en meget behagelig oplevelse. FitNord Cyclo 100 er det perfek
Læs mere

FitNord Cyclo 100 er en tynd og brugervenlig motionscykel til hjemmebrug. Den stilfulde Cyclo 100 motionscykel har en robust ramme, 8-trins modstandsindstilling, en klar LCD-skærm og giver en meget behagelig oplevelse. FitNord Cyclo 100 er det perfekte valg for dig, hvis du vil have en simpel motionscykel med stor værdi for pengene!

Designet af de populære FitNord Cyclo-motionscykler har været afhængig af klart design og præcision. Derfor forbliver Cyclo-modellen enkel med funktionelle løsninger.

Pedalmodstanden justeres manuelt fra en 8-trins rulle. Rullen er placeret på motionscykelrammen under håndtagene. Når du træder på Cyclo 100, drejer 7 kg svinghjulet jævnt og stille. Ved at justere modstandsrullen er det let at finde et passende modstandsniveau til dig. Derudover er det muligt at justere sædehøjde og afstand, hvilket betyder, at du får en behagelig træning.

Cyklens komfort er i verdensklasse. Enhedshåndtagene har pulssensorer, der kan bruges til at overvåge pulsen på skærmen. Cyclo 100 har en klar og brugervenlig LCD-skærm med knapper, der ud over pulsen kan bruges til at overvåge tid, hastighed, afstand, kalorieforbrug og total afstand. Ud over disse er der også et stativ til en telefon eller tablet under skærmen, så du kan se dit yndlingsprogram, mens du træder på pedalerne.

FitNord Cyclo 100 motionscykel optager meget lidt plads i dit hjem, fordi den kun er cirka en meter lang, men det er også praktisk at bevæge sig efter behov med hjulet foran på cyklen. Motionscyklen vejer mindre end 26 kg! Du tager bare fat i håndtagene, vipper hjulet fremad og ruller det til det ønskede sted.

Den maksimale belastning på Cyclo 100 er 100 kg. Brugere, der er større end dette, skal sætte sig ind i for eksempel Cyclo 200- og Cyclo 300-modellerne i samme produktsortiment.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .