Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

CRYSTAL 2.0, Crosstrainer
CRYSTAL 2.0, Crosstrainer
CRYSTAL 2.0, Crosstrainer
CRYSTAL 2.0, Crosstrainer

1 / 4

CRYSTAL 2.0, Crosstrainer

9.990 kr.
En ergonomisk designet crosstrainer med brugervenlighed i fokus. Takket være den åbne konstruktion af denne crosstrainer giver den en let adgang og er derfor perfekt til dem, der har lidt forskellige skader i underkroppen, der ikke tillader høje squ
Læs mere

En ergonomisk designet crosstrainer med brugervenlighed i fokus. Takket være den åbne konstruktion af denne crosstrainer giver den en let adgang og er derfor perfekt til dem, der har lidt forskellige skader i underkroppen, der ikke tillader høje squats for at få adgang til pedalerne. Derudover er pedalerne i størrelse "XXL" og er derfor velegnede til forskellige brugere.

Crystal 2.0 fra BH Fitness har en svinghjulsvægt på 18 kg, hvilket giver udfordrende træning selv derhjemme.

Kan også købes med Dual Kit, der konverterer crosstrainer til i.Concept.
i.Concept er et spændende nyt træningskoncept udviklet af BH Fitness: 100% interaktiv, 100% motiverende, 100% sund. Takket være i.Concept BH Fitness -serien af træningsmaskiner kan brugerne nyde det bedste fra begge verdener kombineret til én: underholdning og sundhed.

Denne kombination er mulig via i.Concept of BH Fitness -teknologi, som giver brugerne mulighed for fuldt ud at udnytte deres fulde potentiale på iPod touch, iPhone eller iPad under træning.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme