Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Crosstræner XC-160i, DKN
Crosstræner XC-160i, DKN
Crosstræner XC-160i, DKN
Crosstræner XC-160i, DKN
Crosstræner XC-160i, DKN
Crosstræner XC-160i, DKN
Crosstræner XC-160i, DKN
Crosstræner XC-160i, DKN
Crosstræner XC-160i, DKN

1 / 9

Crosstræner XC-160i, DKN

10803 kr.

-30%

Rek pris. 15433 kr.
En meget stabil crosstræner med med forhjulstræk fra DKN Technology, der passer til hjemmetrænings-entusiaster med høje krav!DKN Elliptical Cross Trainer XC-160i er udstyret med et kraftigt 34 ??kg svinghul, der giver en meget god
Læs mere
En meget stabil crosstræner med med forhjulstræk fra DKN Technology, der passer til hjemmetrænings-entusiaster med høje krav!
DKN Elliptical Cross Trainer XC-160i er udstyret med et kraftigt 34 ??kg svinghul, der giver en meget god modstand med 32 forskellige niveauer.
Derudover har denne maskine også en ekstra stor trinlængde på 51 cm, hvilket giver stor bevægelsesfrihed og passer bedre selv for lange mennesker.

Denne maskine tilbyder en automatisk styret modstand mellem 10 og 400 watt justerbar i flere trin, hvilket giver et bredt udvalg af intensitetsniveauer til forskellige personlige præferencer.
Designet med et klart og meget nem-at-bruge display, hvor du overvåger alle de interessante værdier, du har brug for til din træning, og med et enkelt tryk på en knap skifter du mellem alle de interaktive træningsprogrammer, der er indbygget i computeren.

Takket være XC-160i Crosstræner designet med svingpedaler, der kan skifte vinkler under træning, får du større komfort og støtte til fødderne, hvilket effektivt reducerer belastningen på fødder.
Desuden er maskinen konstrueret med slidstærke kuglelejer, der bidrager til forhjulets usædvanligt glatte og tavse bevægelser under træningen.

Maskinen har også Bluetooth 4.0-støttelse, som i tillæg til en mere præcis trådløs måling af pulsen også giver dig mulighed for at bruge forskellige træningsapper som BitGym, Vescape og Kinomap.
Med Kinomap kan du navigere verden gennem Google Maps og med iLog kan du enkelt dele dine nye resultater på sociale medier.
Bredde68 cm
Display 
Forøgelse51 cm
HåndpulsJa
Højde186 cm
Længe189 cm
ManualFransk, engelsk, ungarsk, italiensk, tysk, græsk.
Maximal anvendelsesvægt150 kg
ModstandMagnetisk
Modstandsniveau32 stk
Program12 forudkonfigurerede programmer, 4 brugerprofiler, 1 HRC-program, 1 Watt-program.
SkærmeTid, hastighed, distance, omdrejninger pr. minut, kalorieforbrænding, puls, watt.
Svinghjulsvægt34 kg
Tekniske detaljer 
Trådløs pulsmålingJa, tilgængelig som tilbehør (5 kHz)
TypeLCD-skærm
Vægt93 kg
ØvrigtCertificering: CE / EN 957 Klasse SA
Bluetooth 4.0 kompatibel
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .