Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Crosstrainer - Galicum - inSPORTline
Crosstrainer - Galicum - inSPORTline
Crosstrainer - Galicum - inSPORTline
Crosstrainer - Galicum - inSPORTline
Crosstrainer - Galicum - inSPORTline
Crosstrainer - Galicum - inSPORTline
Crosstrainer - Galicum - inSPORTline

1 / 7

Crosstrainer - Galicum - inSPORTline

17999 kr.

-10%

Rek pris. 19999 kr.
Elliptical Trainer inSPORTline Galicum er en professionel elliptisk træner med et tidløst futuristisk design. I modsætning til andre elliptiske trænere har denne svinghjulet foran, hvilket gør bevægelsen mere dynamisk og naturlig. Den unikke farvede
Læs mere
Elliptical Trainer inSPORTline Galicum er en professionel elliptisk træner med et tidløst futuristisk design. I modsætning til andre elliptiske trænere har denne svinghjulet foran, hvilket gør bevægelsen mere dynamisk og naturlig. Den unikke farvede robuste struktur med 51 cm skridtlængde, 26,5 cm pedalafstand og 14,5 kg svinghjul gør denne crosstrainer helt unik. 
Elliptical Trainer inSPORTline Galicum har en stor LCD-skærm og en computer med et antal funktioner og programmer, såsom tid, afstand, hjerterytme, modstandsniveau (40 niveauer), forbrændte kalorier, WATT-program og måling af stofskifte. For så vidt angår programmer har Elliptical Trainer inSPORTline Galicum 4 forudindstillede programmer, 2 HRC-programmer, der fungerer baseret på den forudindstillede frekvens, 2 brugerprogrammer og også et manuelt justerbart program. 

Crosstraineren er samtidig udstyret med flaske- og tablet- / telefonholdere, transporthjul til let at transportere samt et overfladereguleringssystem til ujævne overflader. 

Elliptical Trainer inSPORTline Galicum har en egen energigenerator med et batteri, der gør, at det ikke er nødvendigt at tilslutte crosstraineren til strøm mens den bruges, hvilket sparer energi og er miljøvenligt. 

Nøglefunktioner:


Professionel crosstrainer med futuristisk design


Robust ramme, svinghjul placeret forrest


Store antislip pedaler (med en strop, der sikrer foden på plads, hvilket forhindrer, at den glider ud)


(40 modstandsniveauer)


Klart og intuitivt LED-display


Egen energigenerator


Computerdisplay: tid, afstand, hjertefrekvens, resistensniveau, ydelse (WATT), puls og stofskifte, forbrændte kalorier og aktuelt program. Tekniske Specifikationer: 

Længde:


214cm.
Bredde:


63cm.
Højde:


172cm.
Magnethjulsvægt: 


14,5kg. 
Maks brugervægt:


150kg.
Egenvægt: 


88kg.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .