Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Crosstrainer - Avalor ET - inSPORTline
Crosstrainer - Avalor ET - inSPORTline
Crosstrainer - Avalor ET - inSPORTline
Crosstrainer - Avalor ET - inSPORTline

1 / 4

Crosstrainer - Avalor ET - inSPORTline

11999 kr.
Elliptical Trainer inSPORTline Avalor ET er en professionel maskine med en særdeles robust struktur, der giver en vægtbegrænsning på hele 150kg. Det magnetiske bremsesystem sikrer en lang levetid, mens skridtlængden på 52 cm med 11 cm pedalafstand og
Læs mere
Elliptical Trainer inSPORTline Avalor ET er en professionel maskine med en særdeles robust struktur, der giver en vægtbegrænsning på hele 150kg. Det magnetiske bremsesystem sikrer en lang levetid, mens skridtlængden på 52 cm med 11 cm pedalafstand og svinghjulet placeret forrest gør øvelsen behagelig, selv for høje brugere. De store, skridsikre pedaler yder en høj sikkerhed. 
De faste håndtag har samtidig indbyggede pulssensorer. 

Den fuldt elektroniske Elliptical Trainer inSPORTline Avalor ET har et stort, letlæseligt og intuitivt display. De 19 programmer (12 forudindstillede og 4 brugerprogrammer) tilbyder noget for enhver smag. Maskinen er samtidig udstyret med WATT-programmet (performance tracking) og HRC-programmet (som justerer modstanden i henhold til pulseniveauet). Hjertefrekvensen måles enten via sensorer indbygget i håndtagene eller en brystrem (som er inkluderet). Alt det ovenstående gør Elliptical Trainer inSPORTline Avalor ET velegnet ikke kun til professionelle motionscentre, men også til hjemmebrug. 

Nøglefunktioner:
Professionel elliptisk træner med svinghjul foran
Pålideligt bremsesystem med lang levetid
Fuldt elektronisk kontrol
HRC-program: denne maskine kan øge eller reducere modstanden for at holde din hjerterytme i en optimal pulszone
USB-opladning
Computerdisplay viser: tid, modstandstilstand, afstand, forbrændte kalorier, ydelse (WATT), hastighed, omdrejninger pr. Minut (RPM), hjerterytme 

Tekniske Specifikationer: 


Længde:


180cm.
Bredde:


65cm.
Højde:


162cm.
Magnethjulsvægt: 


8kg. 
Maks brugervægt:


150kg.
Egenvægt: 


101kg.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .