Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Cork massage roller, Yogatilbehør
Cork massage roller, Yogatilbehør
Cork massage roller, Yogatilbehør

1 / 3

Cork massage roller, Yogatilbehør

395 kr.
Vores massageruller er lavet af 100% naturmateriale fra den fineste portugisiske kork og er den perfekte tilføjelse til din asana. Vores kork tilbehør er et økologisk alternativ til plastisk yogaudstyr. Da kork er et biologisk nedbrydeligt m
Læs mere

Vores massageruller er lavet af 100% naturmateriale fra den fineste portugisiske kork og er den perfekte tilføjelse til din asana.

Vores kork tilbehør er et økologisk alternativ til plastisk yogaudstyr. Da kork er et biologisk nedbrydeligt materiale, vil dets anvendelse ikke skade naturen eller skabe affald.

Vores produkter og emballage har en minimal indvirkning på naturen. Vi bruger ikke plast til emballage, men kun pap og andre holdbare materialer.

SPECIFIKATIONER:

  • Materiale: kork
  • Størrelse: 30 x 15 cm
  • Vægt: 1650 gram

RENGØRING - Rengøring af vores korkudstyr kræver ikke omfattende vedligeholdelse Tørring af dem med en våd klud og sæbevand er nok til at holde dem rene.

SKRUFRI OVERFLADE - Overfladen er meget behagelig for huden på grund af det naturlige materiale, der bruges til dets produktion. De skridsikre egenskaber gør dine øvelser også mere behagelige, selv under aktive yogaøvelser.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme