Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Cork Carry bag, Yogatilbehør
Cork Carry bag, Yogatilbehør
Cork Carry bag, Yogatilbehør
Cork Carry bag, Yogatilbehør

1 / 4

Cork Carry bag, Yogatilbehør

595 kr.
Efter den populære efterspørgsel præsenterer vi vores korkyoga-taske til alle typer yogamåtter, hvilket gør det lettere at bære din yogamåtte, hvor du vil. Denne korkpose er lavet af den fineste portugisiske kork. Kork er et slidstærkt mater
Læs mere

Efter den populære efterspørgsel præsenterer vi vores korkyoga-taske til alle typer yogamåtter, hvilket gør det lettere at bære din yogamåtte, hvor du vil.

Denne korkpose er lavet af den fineste portugisiske kork. Kork er et slidstærkt materiale, så det vil vare længe, ​​og du kan nyde din yoga og andre øvelser uden at tænke meget over, hvordan du skal bære dem. Det er også meget blødt at røre ved, antimikrobielt og let at rengøre.

Denne korkpose har plads nok til at rumme selv meget brede yogamåtter (op til 68 - 69 cm) og vil stadig have plads til ekstra tilbehør.

Vi er et miljøbevidst mærke, og derfor har alle vores produkter og emballage en minimal indvirkning på naturen. Vi bruger ikke plast til emballage, kun pap eller andet holdbart materiale.

SPECIFIKATIONER

  • Vandtæt
  • Størrelse: 70 x 16 cm (længde x bredde)
  • Vægt: 410 g
  • Ydermateriale: kork
  • Korkposen er fremstillet af 100% naturlig kork, der er høstet og produceret i Portugal
  • En lynlås over yogatasken
  • En ekstern lomme til opbevaring af din telefon eller andre værdigenstande under din rejse. Den ydre lomme kan lukkes med velcro

LIGHT - Korkyoga -tasken er let, vejer kun 410 gram, hvilket er perfekt at bruge som en bæretaske, hvis du planlægger at gå til yogastudiet, træne eller endda rejse .

VANDTÆT - Da materialet i tasken er vandtæt kork, forbliver din yogamåtte tør under alle slags vejrforhold.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme