Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte
Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte
Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte
Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte
Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte
Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte
Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte
Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte

1 / 8

Classic Cork Yoga mat, Yogamåtte

750 kr.
Lavet af naturlig kork og gummi og giver dig mulighed for at forblive i balance med miljøet. Med en umalet finish holder den fødderne fast på jorden, og gummiunderlaget sikrer, at tæppet bliver, hvor det skal. Det iøjnefaldende korklag er fremstille
Læs mere

Lavet af naturlig kork og gummi og giver dig mulighed for at forblive i balance med miljøet. Med en umalet finish holder den fødderne fast på jorden, og gummiunderlaget sikrer, at tæppet bliver, hvor det skal. Det iøjnefaldende korklag er fremstillet af den naturligt fornyelige bark fra korktræet, der høstes hvert 9. år for at give os et uigennemtrængeligt, vandafvisende toplag. Det nederste lag af yogamåtten er lavet af naturgummi, der stammer fra gummitræer.

Kork yogamåtten har selvrensende egenskaber, hvilket betyder, at den er antibakteriel, skimmelbestandig og håndterer perfekt sved og lugt, især efter intense yogaøvelser.

Vi gør vores bedste for at forbedre vores emballage af yogamåtter. 99% af vores emballage er lavet af papir, så ikke mere unødvendig plastemballage!

SPECIFIKATIONER:

  • Dimensioner: 183 x 61 x 0,4 cm (længde x bredde x tykkelse)
  • Materiale: Cork & amp; gummi
  • Vægt: 2,5 kg
  • Pakke: Tyndt papirfolie & amp; karton
  • Tilbehør: Bomuldsrem + e-bog

MILJØVENLIG - denne yogamåtte er i dobbeltlag og begge sider - kork (biologisk nedbrydeligt) og gummi (genanvendeligt) - er lavet af naturlige / organiske materialer, hvilket gør det til en økologisk alternativ til andre typer syntetiske tæpper. Derudover er materialet åndbart, blødt og meget behageligt for huden.

GRIP - kork yogamåtten har et meget godt greb og holder den på plads under hele træningsprocessen. Derudover har den dæmpningsegenskaber og absorberer tryk i stedet for at forskyde det. Dette gør dine øvelser endnu mere behagelige og sjove. Derudover hjælper måtten dig med at holde balancen, selv under intense yogaøvelser

SLEEPING BELT - Bærestroppen (lavet af bomuld), der følger med i pakken, giver dig mulighed for at bære yogamåtten til ethvert sted, du ønsker uden problemer.

UNIK CENTRAL ASIANSK DESIGN - Disse yogamåtter er designet efter vores kerneværdier, der værdsætter vores egen arv og kultur.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser