Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
CARVER X MISTEDE 31" ROW RIPPER - SURFSKATE COMPLETE C7 RAW

1 / 1

CARVER X MISTEDE 31" ROW RIPPER - SURFSKATE COMPLETE C7 RAW

2.671 kr.
Ekstra bred surfskøjte for ekstra komfort på fortovene, 80'ernes neonvibrationer med vinger og OG-logoer får dette board til at skille sig ud ved enhver lejlighed, uanset om du bare henter en øl i butikken på hjørnet eller surfer på den solrige stra
Læs mere

Ekstra bred surfskøjte for ekstra komfort på fortovene, 80'ernes neonvibrationer med vinger og OG-logoer får dette board til at skille sig ud ved enhver lejlighed, uanset om du bare henter en øl i butikken på hjørnet eller surfer på den solrige strandpromenade. Den lange akselafstand på dette kort vil gøre din position bredere, så du kan lægge den ekstra energi i dine pumper.


Du kan vælge at opsætte dit board med enten C7 eller CX lastbiler. Cx giver dig mulighed for at fange lidt luft og køre fakie, og C7 giver dig mulighed for at pumpe med kraft og føle, at du surfer. Du får også 68 mm Roundhouse hjul, perfekt til at holde trækkraft og hurtig pumpning.


Cx lastbiler

Letvægts TKP lastbil. Det har patenteret geometri, der gør pumpning meget mere effektiv. Det betyder, at du kan få al din energi direkte ind i pumperne og komme videre. Det faktum, at denne lastbil er baseret på standard skate TKP lastbiler, gør det lettere at lande luft og køre fakie end på C7. Dette kan hjælpe dig med luftmanøvrer og endda at køre switch!


C7 lastbiler 

Lastbilen, der startede det hele. Dette er den eneste surfskate lastbil, der gjorde surf skate til en rigtig ting. Den er lavet til at være den hurtigst pumpende, glateste svingende lastbil nogensinde og har et patenteret system med den anden aksel på den forreste lastbil, som giver dig mulighed for at snappe næsen og svinge fra halen. Dette vil skubbe dig foran med stor hastighed. Hvor meget denne bevægelse ligner surfing, er grunden til, at mange professionelle og amatørsurfere vælger disse lastbiler til at øve deres bevægelser.


Rundhus hjul

Disse hjul er designet specielt til Carver lastbiler. De tilbyder masser af greb og trækkraft. Læberne på disse hjul er lavet på en måde, der optimerer pumpen, og det vil føles som om en bølge skubber dig ud af hvert skarpt sving med dem.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser