Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

CARVER X MISTEDE 31" RO RIPPER - SURFSKATE KOMPLET CX RAW

1 / 1

CARVER X MISTEDE 31" RO RIPPER - SURFSKATE KOMPLET CX RAW

2179 kr.
Rek pris. 2276 kr.
Ekstra bred surfskøjte for ekstra komfort på fortovene, 80'er neonvibrationer med vinger og OG-logoer får dette board til at skille sig ud ved enhver lejlighed, uanset om du bare henter en øl i butikken på hjørnet eller surfer på den solrige strandp
Læs mere

Ekstra bred surfskøjte for ekstra komfort på fortovene, 80'er neonvibrationer med vinger og OG-logoer får dette board til at skille sig ud ved enhver lejlighed, uanset om du bare henter en øl i butikken på hjørnet eller surfer på den solrige strandpromenade. Den lange akselafstand af dette bord vil gøre din position bredere, så du kan sætte den ekstra energi i dine pumper.


Du kan vælge at sætte dit board op med enten C7- eller CX-lastbiler. Cx giver dig mulighed for at fange noget luft og gå fakie, og C7 giver dig mulighed for at pumpe med strøm og føle, at du surfer. Du får også 68mm Roundhouse hjul, perfekt til at holde trækkraft og hurtig pumpning.


Cx lastbiler

Letvægts TKP lastbil. Det har patenteret geometri, der gør pumpning meget mere effektiv. Det betyder, at du kan få al din energi direkte ind i pumperne og komme videre. Det faktum, at denne lastbil er baseret på standard skate TKP lastbiler, gør det lettere at lande airs og ride fakie end på C7. Dette kan hjælpe dig med luftmanøvrer og endda ridekontakt!


C7 lastbiler

Lastbilen, der startede det hele. Dette er den eneste surfskate lastbil, der gjorde surfskate en ægte vare. Det er lavet til at være den hurtigste pumpende, glatteste svingende lastbil nogensinde og har et patenteret system med den anden aksel af den forreste lastbil, som giver dig mulighed for at knække din næse og svinge fra halen. Dette vil skubbe dig til fronten med stor hastighed. Hvor ens denne bevægelse er til surfing er grunden til mange fagfolk og amatør surfere vælger disse gaffeltrucks til at træne deres bevægelser.


Roundhouse hjul

Disse hjul er designet specielt til Carver lastbiler. De tilbyder masser af greb og trækkraft. Læberne på disse hjul er lavet på en måde, der optimerer pumpen, og det vil føles som om en bølge skubber dig ud af hver skarp tur med dem.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme