Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

CARVER HARPIKS 31" SURF SKATE KOMPLET C7 RAW

1 / 1

CARVER HARPIKS 31" SURF SKATE KOMPLET C7 RAW

2380 kr.

-5%

Rek pris. 2499 kr.
Harpiks er en temmelig bred bord, med den helt rigtige længde. Det gør det super nemt at pumpe og bare snappe halen op i svingene. Skær denne bakke på grøfter, eller varm op, før du padler ud. Dette board har specielle Konkave hjul, som stikker ud i
Læs mere

Harpiks er en temmelig bred bord, med den helt rigtige længde. Det gør det super nemt at pumpe og bare snappe halen op i svingene. Skær denne bakke på grøfter, eller varm op, før du padler ud. Dette board har specielle Konkave hjul, som stikker ud i carves og stikker dig med stor hastighed.


Du kan vælge at sætte dit board op med enten C7- eller CX-lastbiler. Cx giver dig mulighed for at fange lidt luft og ride fakie, og C7 kan du pumpe med strøm og føle, at du surfer. Du får også 68mm Roundhouse hjul, perfekt til at holde trækkraft og hurtig pumpning.


Cx lastbiler

Letvægts TKP lastbil. Det har patenteret geometri, der gør pumpning meget mere effektiv. Det betyder, at du kan få al din energi direkte ind i pumperne og komme videre. Det faktum, at denne lastbil er baseret på standard skate TKP lastbiler, gør det lettere at lande airs og ride fakie end på C7. Dette kan hjælpe dig med luftmanøvrer og endda ridekontakt!


C7 lastbiler

Lastbilen, der startede det hele. Dette er den eneste surfskate lastbil, der gjorde surfskate en ægte vare. Det er lavet til at være den hurtigste pumpende, glatteste svingende lastbil nogensinde og har et patenteret system med den anden aksel af den forreste lastbil, som giver dig mulighed for at knække din næse og svinge fra halen. Dette vil skubbe dig til fronten med stor hastighed. Hvor ens denne bevægelse er til surfing er grunden til mange fagfolk og amatør surfere vælger disse gaffeltrucks til at træne deres bevægelser.


Roundhouse hjul

Disse hjul er designet specielt til Carver lastbiler. De tilbyder masser af greb og trækkraft. Læberne på disse hjul er lavet på en måde, der optimerer pumpen, og det vil føles som om en bølge skubber dig ud af hver skarp tur med dem.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme