Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
CARVER 33,75" GREENROOM SURFSKATE KOMPLET C7 RAW
CARVER 33,75" GREENROOM SURFSKATE KOMPLET C7 RAW
CARVER 33,75" GREENROOM SURFSKATE KOMPLET C7 RAW

1 / 3

CARVER 33,75" GREENROOM SURFSKATE KOMPLET C7 RAW

2.380 kr.
Greenroom har en form, der giver dig mulighed for at placere dine fødder i mange forskellige positioner, så du kan få det ekstra behageligt og stabilt. Dette bord lover nem udskæring uanset hvor og for hvilket niveau af viden, og er absolut et bord
Læs mere

Greenroom har en form, der giver dig mulighed for at placere dine fødder i mange forskellige positioner, så du kan få det ekstra behageligt og stabilt. Dette bord lover nem udskæring uanset hvor og for hvilket niveau af viden, og er absolut et bord at se, hvis du vil øve dig på at surfe på jorden.


Du kan vælge at sætte dit board op med enten C7- eller CX-lastbiler. Cx giver dig mulighed for at fange lidt luft og ride fakie, og C7 kan du pumpe med strøm og føle, at du surfer. Du får også 68mm Roundhouse hjul, perfekt til at holde trækkraft og hurtig pumpning.


Cx lastbiler

Letvægts TKP lastbil. Det har patenteret geometri, der gør pumpning meget mere effektiv. Det betyder, at du kan få al din energi direkte ind i pumperne og komme videre. Det faktum, at denne lastbil er baseret på standard skate TKP lastbiler, gør det lettere at lande airs og ride fakie end på C7. Dette kan hjælpe dig med luftmanøvrer og endda ridekontakt!


C7 lastbiler

Lastbilen, der startede det hele. Dette er den eneste surfskate lastbil, der gjorde surfskate en ægte vare. Det er lavet til at være den hurtigste pumpende, glatteste svingende lastbil nogensinde og har et patenteret system med den anden aksel af den forreste lastbil, som giver dig mulighed for at knække din næse og svinge fra halen. Dette vil skubbe dig til fronten med stor hastighed. Hvor ens denne bevægelse er til surfing er grunden til mange fagfolk og amatør surfere vælger disse gaffeltrucks til at træne deres bevægelser.


EcoMag Hjul

De 70 mm Ecothane fælge lavet af sojabønner er ekstremt grippy og samtidig, med 81a durometer, de har en fantastisk rullende hastighed.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser