Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

CARVER 32" SUPER SURFER SURFSKATE KOMPLET CX RAW
CARVER 32" SUPER SURFER SURFSKATE KOMPLET CX RAW
CARVER 32" SUPER SURFER SURFSKATE KOMPLET CX RAW

1 / 3

CARVER 32" SUPER SURFER SURFSKATE KOMPLET CX RAW

2179 kr.
Rek pris. 2276 kr.
Super Surfer er skabt til alle surfere, der ønsker at tage deres surfing og træning alvorligt. Baseret på Hyperspoon form, konkav på dette bord vil låse i din forreste fod og give dig en vanvittig mængde af gearing over dine lastbiler. Dette board h
Læs mere

Super Surfer er skabt til alle surfere, der ønsker at tage deres surfing og træning alvorligt. Baseret på Hyperspoon form, konkav på dette bord vil låse i din forreste fod og give dig en vanvittig mængde af gearing over dine lastbiler. Dette board har store 75mm Ecothane hjul, der er ekstremt grippy og har perfekt rullehastighed.


Du kan vælge at sætte dit board op med enten C7- eller CX-lastbiler. Cx vil lade dig fange lidt luft og ride fakie, og C7 vil lade dig pumpe med strøm og føle, at du surfer.


Cx lastbiler

Letvægts TKP lastbil. Det har en patenteret geometri, der gør pumpning meget mere effektiv. Det betyder, at du kan få al din energi direkte ind i pumperne og komme videre. Det faktum, at denne lastbil er baseret på standard skate TKP lastbiler gør det lettere at lande airs og ride fakie end på C7. Dette kan hjælpe dig med luftmanøvrer og endda ridekontakt!


C7 lastbiler

Lastbilen, der startede det hele. Dette er den eneste surfskate lastbil, der gjorde surfskate en ægte vare. Det er lavet til at være den hurtigste pumpende, glatteste svingende lastbil nogensinde og har et patenteret system med den anden aksel af den forreste lastbil, som giver dig mulighed for at knække din næse og svinge fra halen. Dette vil skubbe dig til fronten med stor hastighed. Hvor ens denne bevægelse er til surfing er grunden til mange fagfolk og amatør surfere vælger disse gaffeltrucks til at træne deres bevægelser.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme