Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

CARVER 32" GLAS OFF SURFSKATE KOMPLET CX RAW
CARVER 32" GLAS OFF SURFSKATE KOMPLET CX RAW
CARVER 32" GLAS OFF SURFSKATE KOMPLET CX RAW

1 / 3

CARVER 32" GLAS OFF SURFSKATE KOMPLET CX RAW

2.075 kr.
Glass Off er et bræt, der minder dig om de fineste sessioner ude i vandet, når de perfekte glasagtige bølger ruller og den orange sol skinner igennem dem og giver en majestætisk udsigt. Dette kort har en længere akselafstand, hvilket gør plejerne læ
Læs mere

Glass Off er et bræt, der minder dig om de fineste sessioner ude i vandet, når de perfekte glasagtige bølger ruller og den orange sol skinner igennem dem og giver en majestætisk udsigt. Dette kort har en længere akselafstand, hvilket gør plejerne længere og pumper dig let fremad. Når du kommer ind i strømmen med dette bræt, vil du skære på jorden med samme lethed som du ville på vandet.


Du kan vælge at opsætte dit board med enten C7 eller CX lastbiler. Cx giver dig mulighed for at fange lidt luft og køre fakie, og C7 giver dig mulighed for at pumpe med kraft og føle, at du surfer. Du får også 68 mm Roundhouse hjul, perfekt til at holde trækkraft og hurtig pumpning.


Cx lastbiler

Letvægts TKP lastbil. Det har patenteret geometri, der gør pumpning meget mere effektiv. Det betyder, at du kan få al din energi direkte ind i pumperne og komme videre. Det faktum, at denne lastbil er baseret på standard skate TKP lastbiler, gør det lettere at lande luft og køre fakie end på C7. Dette kan hjælpe dig med luftmanøvrer og endda at køre switch!


C7 lastbiler 

Lastbilen, der startede det hele. Dette er den eneste surfskate lastbil, der gjorde surf skate til en rigtig ting. Den er lavet til at være den hurtigst pumpende, glateste svingende lastbil nogensinde og har et patenteret system med den anden aksel på den forreste lastbil, som giver dig mulighed for at snappe næsen og svinge fra halen. Dette vil skubbe dig foran med stor hastighed. Hvor meget denne bevægelse ligner surfing, er grunden til, at mange professionelle og amatørsurfere vælger disse lastbiler til at øve deres bevægelser.


Rundhus hjul

Disse hjul er designet specielt til Carver lastbiler. De tilbyder masser af greb og trækkraft. Læberne på disse hjul er lavet på en måde, der optimerer pumpen, og det vil føles som om en bølge skubber dig ud af hvert skarpt sving med dem.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme