Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

CARVER 31,25" KNOX QUILL SURFSKATE KOMPLET CX RAW
CARVER 31,25" KNOX QUILL SURFSKATE KOMPLET CX RAW
CARVER 31,25" KNOX QUILL SURFSKATE KOMPLET CX RAW

1 / 3

CARVER 31,25" KNOX QUILL SURFSKATE KOMPLET CX RAW

2365 kr.

-5%

Rek pris. 2499 kr.
Denne mellemstore bord er skræddersyet til behovene hos Hall of Fame surfer Tyler Knox. Det har en stående platform, der fører dine fødder til de bedste steder, hvor du kan skære og pumpe med strøm og stil. Smuk matchende grafik med hjul, dette bord
Læs mere

Denne mellemstore bord er skræddersyet til behovene hos Hall of Fame surfer Tyler Knox. Det har en stående platform, der fører dine fødder til de bedste steder, hvor du kan skære og pumpe med strøm og stil. Smuk matchende grafik med hjul, dette bord er fantastisk, selv bare at se på.


Du kan vælge at sætte dit board op med enten C7- eller CX-lastbiler. Cx giver dig mulighed for at fange lidt luft og ride fakie, og C7 giver dig mulighed for at pumpe med strøm og føle, at du surfer.


Cx lastbiler

Letvægts TKP lastbil. Det har en patenteret geometri, der gør pumpning meget mere effektiv. Det betyder, at du kan få al din energi direkte ind i pumperne og komme videre. Det faktum, at denne lastbil er baseret på standard skate TKP lastbiler gør det lettere at lande airs og ride fakie end på C7. Dette kan hjælpe dig med luftmanøvrer og endda ridekontakt!


C7 lastbiler

Lastbilen, der startede det hele. Dette er den eneste surfskate lastbil, der gjorde surfskate en ægte vare. Det er lavet til at være den hurtigste pumpende, glatteste svingende lastbil nogensinde og har et patenteret system med den anden aksel af den forreste lastbil, som giver dig mulighed for at knække din næse og svinge fra halen. Dette vil skubbe dig til fronten med stor hastighed. Hvor ens denne bevægelse er til surfing er grunden til mange fagfolk og amatør surfere vælger disse gaffeltrucks til at træne deres bevægelser.


69 mm Eco Con Aqua 81a

Den 69mm Ecothane lavet af sojabønner er ekstremt grippy og samtidig med 81st durometer de har stor rullende hastighed.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme