Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

CARBON BIKE DUAL, Motionscykel
CARBON BIKE DUAL, Motionscykel
CARBON BIKE DUAL, Motionscykel

1 / 3

CARBON BIKE DUAL, Motionscykel

7.490 kr.
CARBON BIKE DUAL fra BH Fitness er en robust motionscykel med en forstærket ramme, der er designet til intens træning. Derudover er den behagelig med sin sadel i XXL-størrelse, der kan tilpasses alle brugere. Træningsmaskinen leveres med en baggrund
Læs mere

CARBON BIKE DUAL fra BH Fitness er en robust motionscykel med en forstærket ramme, der er designet til intens træning. Derudover er den behagelig med sin sadel i XXL-størrelse, der kan tilpasses alle brugere. Træningsmaskinen leveres med en baggrundsbelyst LCD-skærm med 12 forudindstillede programmer og 24 intensitetsniveauer.

Kan også købes med Dual Kit, der konverterer din crosstrainer til i.Concept.
i.Concept er et spændende nyt træningskoncept udviklet af BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverende, 100% sundt. Takket være i.Concept BH Fitness-træningsapparaterne kan brugerne nyde det bedste fra begge verdener kombineret til en: underholdning og sundhed.

Denne kombination er muliggjort via i.Concept af BH Fitness-teknologi, der giver brugerne mulighed for at udnytte deres fulde potentiale fuldt ud på deres iPod touch, iPhone eller iPad, mens de træner.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme