Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

C85-F Endurance, Crosstrainer
C85-F Endurance, Crosstrainer
C85-F Endurance, Crosstrainer
C85-F Endurance, Crosstrainer
C85-F Endurance, Crosstrainer
C85-F Endurance, Crosstrainer
C85-F Endurance, Crosstrainer
C85-F Endurance, Crosstrainer

1 / 8

C85-F Endurance, Crosstrainer

15290 kr.
Vil du være i stand til at træne intenst og så ofte som muligt? Så skal du træne med denne Crosstrainer fra Tunturis "Endurance" -serie. C85-F Crosstrainer Endurance tilpasser sig dine personlige behov og mål og giver dig mulighed for at træne som
Læs mere

Vil du være i stand til at træne intenst og så ofte som muligt? Så skal du træne med denne Crosstrainer fra Tunturis "Endurance" -serie. C85-F Crosstrainer Endurance tilpasser sig dine personlige behov og mål og giver dig mulighed for at træne som en professionel, selv i dit eget hjem.

Med en roterende masse på 36 kg genererer du en maksimal effekt på 600 watt. Vælg mellem 58 modstandsniveauer, og følg et af de 43 programmer. Denne crosstrainer er velegnet til både professionel og hjemmebrug. Det indbyggede ergometer styrer og måler effekt, og takket være de indbyggede håndpulsfølere kan du nemt holde styr på din præstation. Det er også muligt at oprette forbindelse til cross trainer med en trådløs pulsmodtager. C85-F Crosstrainer Endurance har et klart display, der viser dig præcis, hvad du har brug for for at kunne udfordre dig selv; tid, hastighed, afstand, kadence, puls og watt. Derudover gemmes alle dine data, så du ikke mister dine resultater, og det er let at dele dem med dine venner på sociale medier.

Træn komfortabelt med C85-F Crosstrainer Endurance. Der er mange faktorer, der sikrer, at din træning er den bedste oplevelse for dig, den skrånende skærm, de justerbare komfortpedaler, det ergonomiske styr og den forreste drivmekanisme, der giver dig et længere trin. Derudover har crosstrainer en indbygget flaskeholder, og med flasken inkluderet har du altid nok vand eller sportsdrik ved hånden. Med transporthjulene i bunden kan du bevæge dig rundt på C85 Elliptical Crosstrainer og placere den nøjagtigt, hvor du vil have den.

Dokument

Manual

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .