Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

C80-R Endurance, Crosstrainer
C80-R Endurance, Crosstrainer
C80-R Endurance, Crosstrainer
C80-R Endurance, Crosstrainer
C80-R Endurance, Crosstrainer
C80-R Endurance, Crosstrainer

1 / 6

C80-R Endurance, Crosstrainer

15290 kr.
Træn som en professionel i dit eget hjem! Med C80 Elliptical cross trainer fra Tunturi Endurance-serien kan du træne intenst og så ofte du vil. Få en helkropstræning med denne træningsmaskine, da den træner hele kroppen på én gang, og du nemt kan t
Læs mere

Træn som en professionel i dit eget hjem! Med C80 Elliptical cross trainer fra Tunturi Endurance-serien kan du træne intenst og så ofte du vil. Få en helkropstræning med denne træningsmaskine, da den træner hele kroppen på én gang, og du nemt kan tilpasse din træning til personlige behov og mål.

Med en roterende masse på 32 kg genererer du en maksimal effekt på 600 watt. Vælg mellem 58 modstandsniveauer, og følg et af de 43 programmer.

Der er mange faktorer, der sikrer, at din træning er den bedste oplevelse for dig , den skrå skærm, de justerbare komfortpedaler, det ergonomiske styr og den bageste drivmekanisme, der giver dig en kortere og stejlere trin, der giver dig en atletisk holdning. Derudover har crosstrainer en indbygget flaskeholder, og med flasken inkluderet har du altid nok vand eller sportsdrik ved hånden. Med transporthjulene i bunden kan du bevæge dig rundt på C80 Elliptical Crosstrainer og placere den nøjagtigt, hvor du vil.

Det indbyggede ergometer styrer og måler effekt og takket være de indbyggede håndpulsfølere kan du nemt holde styr på din præstation. Det er også muligt at oprette forbindelse til cross trainer med en trådløs pulsmodtager. C80 Crosstrainer Endurance har et klart display, der viser dig præcis, hvad du har brug for for at kunne udfordre dig selv; tid, hastighed, afstand, kadence, puls og watt. Derudover gemmes alle dine data, så du ikke mister dine resultater, og det er let at dele dem med dine venner på sociale medier.

Dokument

Manual

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .