Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

C50-R Performance, Crosstrainer
C50-R Performance, Crosstrainer
C50-R Performance, Crosstrainer
C50-R Performance, Crosstrainer
C50-R Performance, Crosstrainer
C50-R Performance, Crosstrainer
C50-R Performance, Crosstrainer

1 / 7

C50-R Performance, Crosstrainer

11390 kr.

-5%

Rek pris. 11990 kr.
Leder du efter et udfordrende og varieret træningsprogram? Vil du sætte klare mål for dig selv? Oplev C50-R fra Tunturis Performance-serien med forskellige programmer og feedback. Med denne træningsmaskine træner du dine arme, ben og overkrop på
Læs mere

Leder du efter et udfordrende og varieret træningsprogram? Vil du sætte klare mål for dig selv? Oplev C50-R fra Tunturis Performance-serien med forskellige programmer og feedback.

Med denne træningsmaskine træner du dine arme, ben og overkrop på samme tid. Den skrånende skærm, de justerbare komfortpedaler, de ergonomiske håndtag og den bageste drivmekanisme, der giver en bred indgang, garanterer en naturlig kropsholdning under træning. De indbyggede håndsensorer hjælper dig med at holde styr på din puls, mens du træner, og det klare display viser vigtige data, der er nødvendige for at kunne evaluere træningen. Takket være transporthjulene er det også muligt at bevæge sig rundt på træningsmaskinen for nemt at placere den nøjagtigt, hvor du vil.

Med en roterende masse på 28 kg genererer du en effekt på op til 350 watt på C50. Vælg mellem 20 programmer, og træn på et konstant modstandsniveau. Det indbyggede ergometer styrer og måler strøm.

Brug en af ​​Bluetooth-apps og opret forbindelse til Tunturi-træner. Følg dine træningsprocesser og nå dit mål med iConsole + træningsprogrammer. Med Kinomaps udfordrer du dine grænser: enten ved at udfordre en ven eller en tilfældig bruger på online-platformen. For at pumpe oplevelsen op, skal du vælge iConsole + Training. Mist aldrig dine træningsdata. Se, sammenlign og del dine resultater med alle dine venner via sociale medier. Alle apps er tilgængelige til iOS og Android.

Dokument

Manual

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .