Tilbage til toppen
Bluetooth EKG-pulsmåler Trådløs EKG-maskine Træning med træningsdatasynkronisering

1 / 1

Bluetooth EKG-pulsmåler Trådløs EKG-maskine Træning med træningsdatasynkronisering

1.124,93 kr.
Vibrationsalarm til HR: Indbygget vibrationsalarm hjælper dig med at opretholde det bedste pulsområde under træning. Velegnet til aerob træning og fedttab, og hjælper dig med at opnå de bedste træningsresultater og forblive sikker. Nem og k
Læs mere

Vibrationsalarm til HR: Indbygget vibrationsalarm hjælper dig med at opretholde det bedste pulsområde under træning. Velegnet til aerob træning og fedttab, og hjælper dig med at opnå de bedste træningsresultater og forblive sikker.

Nem og kraftfuld tilslutning

Bluetooth 5.0 gør det nemt at uploade dine data til appen. Med ANT+ kan du bruge HR-monitoren med dine andre ANT+-kompatible enheder. Pulsregistrering er mere præcis med en brystbælte end med et ur. Det er derfor et perfekt supplement til dine smarte/sportsure til pulsregistrering.

Praktisk indbygget hukommelse

Op til 10 poster (30 timer i alt) kan gemmes i enhedens hukommelse uden at have din mobiltelefon ved hånden. Så snart du tilslutter din mobiltelefon til pulsmåleren, uploades dataene automatisk til din telefon.

God til 48 timer pr. opladning

Efter hver fuld opladning kan du bruge pulsmåleren i op til 48 timer. Så du behøver ikke bekymre dig om at genoplade eller skifte batterier, når du arbejder, træner eller sover som andre produkter med engangsbatterier.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser