Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Blondehandsker Sorte

1 / 1

Blondehandsker Sorte

39 kr.
Fortryllende smukt med et hemmelighedsfuldt udtryk; disse sorte blondehandsker er noget helt ekstraordinært. Er der planlagt en udklædningsfest, en halloweenfest eller lignende? Ja, så har du chancen for at gå rundt med disse på din hænder. Der er ma
Læs mere
Fortryllende smukt med et hemmelighedsfuldt udtryk; disse sorte blondehandsker er noget helt ekstraordinært. Er der planlagt en udklædningsfest, en halloweenfest eller lignende? Ja, så har du chancen for at gå rundt med disse på din hænder. Der er mange kjoler der passer til et par blondehandsker uanset om du forsøger at klæde dig til en fin og adelig dame eller nogen fra The Addams Family. Afhængigt af hvordan du kombinerer dem, bliver mulighederne uendelige - og virkelig sjove.

Disse smarte handsker gør et hvert outfit præsentabelt. Uanset om det er til fest eller ej, vil du elske at trække dem på dine hænder og beundre deres smukke blomstermønstre i sort.

Leveres i one-size.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .