Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Blondehandsker Sorte Deluxe

1 / 1

Blondehandsker Sorte Deluxe

79 kr.
Et par blondehandsker tilfører 100% stil og elegance og er et flot tilbehør, hvis du skal være ekstra fin til udklædnings- eller halloweenfesten. De kan også anvendes til højtidelige kostumer såsom balkjoler og fester med et royalt tema. De kan dog o
Læs mere
Et par blondehandsker tilfører 100% stil og elegance og er et flot tilbehør, hvis du skal være ekstra fin til udklædnings- eller halloweenfesten. De kan også anvendes til højtidelige kostumer såsom balkjoler og fester med et royalt tema. De kan dog også sættes i spil, hvis temaet er hekse og vampyrer. Brug handskerne, når du føler for det!

Med disse sorte deluxe blondehandsker på hænderne går du ikke galt i byen. De flotte blondehandsker har afklippede fingre samt et dekorativt hul på oversiden af hænderne.

One size.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer i en fantastisk kvalitet. Det kan godt være, at de koster lidt mere, men de er i en absolut særklasse!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .