Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size

Til kassen

Se også

Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size

(0)
Skrive en anmeldelse
Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size
Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size
Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size
Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size
Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size
Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size
Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size
Bestway luftmadras med pumpe Tritech queen size
480 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  2-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe
Tritech-luftmadrassen i queen size er designet med en behagelig velouroverflade og en indbygget pude, så den tilbyder dig et langtidsholdbart og afslappende soveområde. Den kommer med en indbygget, elektrisk pumpe, så du nemt kan puste madrassen op på kun 5 minutter. Denne luftmadras har en behagelig kant hele vejen rundt for at forhindre, at du ruller ned af madrassen. Takket være Tritech I-bjælkestrukturen, der består af 3 holdbare lag, holder sengen sin facon og forbliver fast helt natten. Er du træt af at sove dårligt om natten? Så vil Bestway-luftmadrassen være den perfekte seng til dig!
 • Farve: Blå
 • Materiale: PVC
 • Mål: 203 x 152 x 56 cm (B x D x H)
 • Oppustningstid: 5 minutter
 • Med en indbygget 220-240 V~ elektrisk pumpe
 • Velourtop
 • Tritech I-bjælkestruktur
 • Indbygget pude
 • Egnet til indendørs brug
 • Pakken indeholder:
 • 1 x reparationslap
 • 1 opbevaringstaske
 • SKU:428989
 • EAN:6942138969160

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.