Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Bar Holder, Crossfit rig

1 / 1

Bar Holder, Crossfit rig

1675 kr.
Modul til HIT Cage. Barholder muliggør enkel og fleksibel opbevaring af vægtstænger. HIT Cage er fremstillet i Sverige og udviklet til at passe til dine behov og din overflade med en næsten uendelig tilpasningsevne kun ned til farvekodning. Med HIT C
Læs mere

Modul til HIT Cage.

Barholder muliggør enkel og fleksibel opbevaring af vægtstænger.

HIT Cage er fremstillet i Sverige og udviklet til at passe til dine behov og din overflade med en næsten uendelig tilpasningsevne kun ned til farvekodning.

Med HIT Cage får du muligheden for at deltage i de nyeste træningsprincipper og metoder til CrossFit og funktionel træning, der engagerer medlemmer. HIT Cage letter den funktionelle gruppetræning såvel som individet på samme tid som det maksimerer PT-tid og indkomst.

Velegnet til både elite- og hverdagstræning med flere muligheder for traditionelle kropsvægtøvelser såsom pull-ups, push-ups, abebar, omvendt roning, step-ups og dips, reb, suspensionstræning, modstandsbånd, gymnastikringe og meget mere.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .