Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Aqua 300 SUP board set, Surfbräda
Aqua 300 SUP board set, Surfbräda
Aqua 300 SUP board set, Surfbräda

1 / 3

Aqua 300 SUP board set, Surfbräda

4995 kr.

-11%

Rek pris. 5620 kr.
FitNord Aqua 300 er et oppusteligt, meget robust og let at kontrollere SUP-kort til hele familien. 2021-modellen har nu en forbedret pumpe, skovl, ventil og fås i to sommerfarver! SUP-sættet indeholder alle de nødvendige værktøjer og forsyninger til
Læs mere

FitNord Aqua 300 er et oppusteligt, meget robust og let at kontrollere SUP-kort til hele familien. 2021-modellen har nu en forbedret pumpe, skovl, ventil og fås i to sommerfarver!

SUP-sættet indeholder alle de nødvendige værktøjer og forsyninger til at starte denne ultimative sjove og enormt populære hobby: et SUP-bræt, en padle, finner, en pumpe, en rampestrop og en bæretaske. Alle genstande passer i en rygsæk, så du kan tage dette bræt med dig overalt - brættet er klar til brug på 10-15 minutter! Aqua 300-modellen er en 300 cm lang og 76 cm bred All-Round-type skive lavet med drop stitch-teknologi. Brættets tykkelse er 15 cm, hvilket betyder, at tæerne forbliver tørre, og brættet ikke bøjes i midten. Det afrundede bræt er let at håndtere og er også godt for begyndere.

Den anbefalede maksimale vægt til Aqua 300 SUP-kortet er 120 kg (bæreevne 140 kg). Hvis den maksimale vægt overskrides, sænkes brættet dybere ned i vandet, og føringen bliver ustabil. Hvis du vil have et SUP-kort med en højere maksimal vægtgrænse eller med en større bredde, skal du tjekke modellerne FitNord Aqua Pro 330, Aqua Zoom eller Aqua Leaf.

Kortet pumpes op med den medfølgende pumpe. Det tager cirka 10 minutter at pumpe brættet.

Padlen, der følger med sættet, er sammenklappelig og justerbar. I 2021-modellen er længdejusteringen nu meget enkel, hurtig og pålidelig. Drop Stitch-teknologi anvendes i højkvalitets luftfyldte bakker, motoriserede oppustelige både og kajakker, når produktet kræver særlig stivhed. Dropstitch-materialer kan modstå højere tryk end andre oppustelige materialer.

Specifikationer

  • Mål: 300 cm x 76 cm x 15 cm (længde, bredde, højde)
  • Emballagemål: 90 cm x 35 cm x 26 cm
  • Brætvægt: 7,5 kg
  • Anbefalet brugervægt: maks. 120 kg (bæreevne 140 kg)
  • Anbefalet tryk: maks. 15 PSI (1bar)
  • Garanti: 1 år fra købsdatoen (garantien gælder ikke for lejeaktiviteter og professionel brug)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .