Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Ankelvægte Adidas 2x 2 Kg

1 / 1

Ankelvægte Adidas 2x 2 Kg

327 kr.
Disse slanke vægtmanchetter fra adidas er velegnede til anklerne. Ideel til at intensivere din løbetræning, yoga, pilates og andre fitnessøvelser. Manchetterne kan justeres i vægt i trin på 500 gram. Den store velcrolukning sikrer en god pasform. Den
Læs mere
Disse slanke vægtmanchetter fra adidas er velegnede til anklerne. Ideel til at intensivere din løbetræning, yoga, pilates og andre fitnessøvelser. Manchetterne kan justeres i vægt i trin på 500 gram. Den store velcrolukning sikrer en god pasform. Den ekstra masse øger indsatsen og dermed din kondition og muskelstyrke. Båndets vægt er slidt på anklen og er perfekt til at styrke benmusklerne (yoga, Pilates!) Eller give en ekstra træning til en løbetræning. Ankelvægte er også ideelle til at nå dine mål på kortere tid, hvilket sparer tid! Disse dækvægte fra adidas fås også i en version på 1 kg.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .