Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Airtrack 3x1 m, Luftplattform
Airtrack 3x1 m, Luftplattform

1 / 2

Airtrack 3x1 m, Luftplattform

4495 kr.
Air Track er en fleksibel trickplatform, der er sikker at udføre volt og tricks på eller bruge som en trampolin indendørs og udendørs. Du kan udføre de mest krævende gymnastiske øvelser, og takket være dens effektive stødabsorbering er den også ideel
Læs mere

Air Track er en fleksibel trickplatform, der er sikker at udføre volt og tricks på eller bruge som en trampolin indendørs og udendørs. Du kan udføre de mest krævende gymnastiske øvelser, og takket være dens effektive stødabsorbering er den også ideel som en gymmadras til voksne. Airtrack kan let opbevares, når det er tomt og tager meget lidt plads. Derudover er det let at tage til sommerhuset eller stranden.

FitNords Air Track foldemadras er en behagelig og sikker base til gymnastik, parkouring, tricketing eller cheerleading. Fleksibiliteten kan justeres til det ønskede niveau ved at reducere eller øge luftmængden. Madrassen er også en ideel platform til stretching, gymnastik og afslapning.

Air Track er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Indendørs erstatter madrassen trampolinen og gymnastiksalen, og om nødvendigt fungerer den endda som en sovemadras! Takket være den effektive stødabsorbering er AirTrack den perfekte træningsplatform for mennesker med fælles problemer, og i en lejlighedskompleks mindsker det endda rodet forårsaget af spring - naboerne vil virkelig takke dig. Når du bruger udendørs, skal du sørge for, at der ikke er skarpe pinde eller sten på jorden, før du bruger madrassen.

Denne lufttætte madras er lavet af robust og holdbart materiale lavet med dropstitch-teknologi. Drop Stitch-teknologi muliggør større holdbarhed og er stivere i konstruktionen end andre oppustelige materialer.

Det tager kun et par minutter at oprette og tømme madrassen, og når den tømmes og rulles, tager madrassen ekstremt lidt plads og bliver omtrent som en træningspose! Husk at tørre snavs af overfladen og lade det tørre, før det rulles.

Specifikationer:

  • Materiale: Dropstitch-PVC, holdbart og hårdt materiale
  • Robust konstruktion (vægt 12 kg)
  • Mål ved påfyldning: 300 x 103 x 10 cm
  • Pakningsstørrelse: 112 x 27 x 17 cm
  • 4 håndtag
  • Fodpumpe, bærestrop og opbevaringspose er inkluderet i pakken
  • Garanti til hjemmebrug: 1 år
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .