Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Air hockey bord Buffalo Air-Attack
Air hockey bord Buffalo Air-Attack
Air hockey bord Buffalo Air-Attack

1 / 3

Air hockey bord Buffalo Air-Attack

885 kr.
Forbered dig på luftangreb! Akse vs allierede !! Åh der går vi, gør dig klar til en masse action med Air-Attack airhockey-spillet. Begge parter tror, at de kommer til at vinde, der er en diskussion om scoringen, vil I løse det sammen? Selvfølgelig ik
Læs mere
Forbered dig på luftangreb! Akse vs allierede !! Åh der går vi, gør dig klar til en masse action med Air-Attack airhockey-spillet. Begge parter tror, at de kommer til at vinde, der er en diskussion om scoringen, vil I løse det sammen? Selvfølgelig ikke!!! Buffalo Air-Attack airhockeybordet er færdigt med plasthjørner, og bordet har en unikt designet spilleoverflade, forhøjede kantlister og 2 scoretællere. På grund af den lille, men kraftfulde motor flyder pucken let og hurtigt over spillefeltet. Så organiser turneringer med din familie og venner og oplev timers sjov sammen!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .