Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Adidas Foam Ab Roller
Adidas Foam Ab Roller
Adidas Foam Ab Roller
Adidas Foam Ab Roller
Adidas Foam Ab Roller
Adidas Foam Ab Roller

1 / 6

Adidas Foam Ab Roller

371 kr.
Adidas Foam Ab Roller har en dobbelt funktionalitet, det er et ab -hjul og skumrulle i ét! Den strukturerede overflade af Adidas Foam Ab Roller hjælper med at massere stramt væv og fremme blodgennemstrømningen. Hjulet giver dig mulighed for at udføre
Læs mere
Adidas Foam Ab Roller har en dobbelt funktionalitet, det er et ab -hjul og skumrulle i ét! Den strukturerede overflade af Adidas Foam Ab Roller hjælper med at massere stramt væv og fremme blodgennemstrømningen. Hjulet giver dig mulighed for at udføre 'roll-outs', en produktiv og hård maveøvelse. Øvelserne med ab -rullen er lette at integrere i din daglige træning og giver stabilitet og styrke. For komfort og holdbarhed er håndtagene på Ab Roller polstret med skum, så de er slidstærke, men bløde. Adidas Foam Ab Roller har aftagelige håndtag og et integreret opbevaringsrør.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .