Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Abilica Racer CG

Til kassen

Se også

Abilica Racer CG

(0)
Skrive en anmeldelse

Black Friday

-19%
5670 kr.
Vejledende pris: 7000 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Indgår i kampagnen:

Black Friday

Bästa budgetval enligt Bäst-i-test.se!

Abilica Racer CG er Abilica Racer Wmn, men nu i opdateret design. CG står helt enkelt for den pæne, diskrete farve CoolGrey.

Racerpræget design og fartfyldt udseende gør Abilica Racer til en spinningcykel som giver dig suget af, at give alt hvad du har i dig under træningen. Det er spinningcyklen for dig, som vil bringe følelsen af fart og spænding med dig ind i huset.

Cyklen leveres med fastnav, 22 kg svinghjul, 3-delt krank og kombipedaler. Remdriften gør, at spinningcyklen er relativt lydløs i drift.

Vandret og lodret justering af sæde og styr gør det muligt at få din egen perfekte indstilling. Smalt racersæde gør cyklen ideel til dig, som også vil køre længere ture indendørs.

Eftersom både sadel og styr kan justeres vandret og lodret kan du indstille en træningsposition som passar til dig. Denne spinningcykel er desuden forsynet med kombipedaler for den bedste cykeloplevelse uanset om de bruger cykelsko eller almindelige sko.

Navet er fast for at give den rigtige spinningsfornemmelse under træningen

Forslag til tilkøb: Køb også gel- sadelovertræk og få en mere behagelig sadel Klik her for at se sadelovertrækket. Med en gulvbeskyttelse under spinningcyklen beskytter du gulvet mod sved og dæmper lyden. Klik her for at se vores sortiment af gulvbeskyttelse.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.