Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Abilica Express

Til kassen

Se også

Abilica Express

(0)
Skrive en anmeldelse
36245 kr.
Vejledende pris: 37495 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Abilica Express er en multitræner egnet til et fitnesscenter i en virksomhed eller til den kræsne hjemmebruger. Der er plads til, at 3 personer kan træne samtidig. Abilica Express er en meget kraftig multitræner med mulighed for mere end 40 øvelser.

To separate vægtmagasiner, med 90 kg i hvert, gør, at to personer kan træne samtidig med vægtmodstand. Den tredje person kan derfor træne samtidig med dipsstationen. Det patenterede pec-dec-system giver dig ekstra meget variation samt mulighed for at udføre øvelser, som passer til specifikke sportsgrene (golfsving, tennisslag m.fl.). Justerbar i ryg og sæde for individuel tilpasning og den rette støtte under træningen. På multitræneren er monteret en træningsplakat, som leder dig gennem 40 forskellige øvelser, som er lavet af eksperter. Instruktions-DVD medfølger. Livstidsgaranti på stellet.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.