Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Abilica DoorGym Advanced

-17%
Abilica DoorGym Advanced
Abilica DoorGym Advanced
Abilica DoorGym Advanced
Abilica DoorGym Advanced
Abilica DoorGym Advanced
Abilica DoorGym Advanced
Abilica DoorGym Advanced
499 kr.
Vejledende pris: 600 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Med Abilica DoorGym Advanced træner du pull-ups/chins i døråbningen uden montering, og du bruger den som et hjælpemiddel, når du træner push-ups, situps og dips på gulvet. Med DoorGym Advanced får du mulighed for stor variation i træningen. Mange forskellige håndtag i blødt mosgummi og armbøjler til forskellige maveøvelser medfølger. Trapezen hænges i døråbningen uden beslag og kan nemt sættes op og tages ned igen. Passer i døråbninger med op til 90 cm bredde og vægtykkelser på 10-15 cm (almindelig let væg). Total bredde er 102,5 cm.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.