Xbox One X

Ægte 4K-gaming med Xbox One X

Se traileren med de spil, som kommer til at understøtte ægte 4K på Xbox One X. Din gaming har aldrig før set så flot ud! Takket være den kraftfulde konsols grafikkort og processor bliver dine spil hurtigere, flottere og skarpere. Overvåg Xbox One X, så du får besked, når du kan bestille konsollen!

Oplev mere af din Xbox One X med Gold

Oplev mere af din Xbox One X med Gold

Få mest muligt ud af din Xbox One X med et Xbox Live Gold-medlemskab. Med Gold får du fuld adgang til alle online-funktioner. Ud over en enestående multiplayer-oplevelse, som benytter sig af hundredtusindvis af spilservere, vil du også få adgang til:

Gratis spil – To gange om måneden får du eksklusive, håndplukkede gratis spil.
Eksklusive rabatter – Spar mellem 50-75% i Xbox Store med udvalgte kampagner hver uge
Gruppechat og grupper – Hold kontakten med vennerne ved hjælp af stemmechat, som også kan fungere med Windows 10
Home Gold – Det rækker med ét medlemskab, og så kan hele familien udnytte fordelene ved Gold.

Uppgradera dina spel med Xbox One X

Opgradér dine spil med Xbox One X

Xbox One X er en del af Xbox One-familien og vil kunne spille de samme spil, men med den højere præstation kommer du til at spille dine spil i endnu højere opløsning og med hurtigere FPS. Med din opgraderede konsol vil du kunne opleve ægte 4K samt mere livagtige lysniveauer og farver med High Dynamic Range.

Xbox Design Lab – Gør din håndkontrol helt unik

Væk inspirationen til live med det nyeste fra Xbox Design Lab. Start helt forfra, eller lav om på et eksisterende design, og skab din helt unikke håndkontrol. Du kan nu vælge mellem endnu flere farver, metallignende overfladebehandling samt greb af gummi. Du anvender samme håndkontrol til Xbox One X som til din almindelige Xbox One.

Avatarer er tilbage

Avatarer er tilbage

Lige siden Xbox 360 har spillere kunnet skabe deres egen avatar, som kan udsmykkes med sejt tøj og personligt udstyr. Under E3 2017 annoncerede Microsoft, at de vil lave grundlæggende om på avatarerne, og du vil få endnu flere muligheder for at kunne skræddersy din avatar, præcis som du vil. Hele motoren i Unity er ombygget, og Microsoft håber, at dette vil give udviklere mulighed for at integrere avatarerne i deres spil.

Premiere-trailer

Begiv dig ind i en verden, der er skabt til at blive spillet i ægte 4K. Nyd det strålende lys, de klare farver og de mørke skygger med HDR og Wide Color Gamut. Oplev krystalklar lyd, som sætter dig i centrum ved hjælp af 3D spatial sound-teknologi. Xbox One X er 40% kraftigere end nogen anden konsol, så se videoen, og oplev den ægte kraft.