Xbox One

Xbox One - Information

Visa kategoribeskrivning
Den nye Xbox One er den ultimative underholdningsmaskine. Den giver dig ikke blot mulighed for at spille de seneste spil med fantastisk detaljerigdom - Xbox One er også en kompromisløs mediemaskine, som giver dig adgang til TV, apps, film og alt andet, du behøver, i samme flotte og intuitive brugergrænseflade. Glem alt om besvær med ledninger og forskellige billedkilder - takket være funktionen HDMI pass-through kan du tilkoble TV-boksen via Xbox One.

Selvsagt er Xbox One en uovertræffelig kraftfuld spillekonsol. En otte-kernet processor og AMD Radeon-grafik tager dine spil til et helt nyt niveau, hvad gælder detaljer og indlevelse. Den indbyggede harddisk på 1 TB (1000 GB) eller 500 GB (afhængig af versionen) har masser af plads til downloading af spil m.m., og selvfølgelig kan du også afspille både film og spil i HD-opløsning med den inkluderede Blu-ray-spiller.

Din Xbox One behøver ikke at være tilsluttet til internettet, for at kunne spille spil fra disks. Internettilslutning er kun et krav, når du aktiverer konsollen for første gang, eller når du skal hente system- og spilopdateringer.

Xbox One er allerbedst i kombination med sensoren Kinect. Med Kinect kan du lægge håndkontrollen fra dig og styre dine spil med stemme og bevægelser. Det integrerede kamera muliggør endda, at du kan ringe via Skype i HD på dit TV.

Til tider er håndkontrollen derimod at foretrække, og den er heldigvis endnu bedre end den tidligere førende forgænger. Mere end 40 detaljer er der blevet forbedret og finpudset, for at gøre håndkontrollen endnu mere bekvem, så du kan få en endnu bedre spilleoplevelse.

Køb Xbox One i kombination med dit yndlingsspil - med eller uden den alsidige sensor, Kinect - du vælger selv. Vi har endda et komplet sortiment af håndkontroller, fjernbetjeninger, headsets, opladningsstationer og alt andet, som du behøver, for at få den bedste Xbox One-oplevelse.