Xbox One

Her finder du alt, hvad du behøver, for at få maksimal udnytte af din Xbox One, inklusiv spil, tilbehør, Xbox Live-medlemskab og selvfølgelig selve konsollen.
Læs mere
 • Xbox One S + Battlefield V

  (Hardware)

  the Xbox One S Battlefield VTM Bundle and enter mankind’s greatest conflict as Battlefield goes back to its roots: World War 2. Join the ranks with a full-game download of Battlefield V Deluxe Edition, supporting HDR graphics. The Deluxe Edition includes paratrooper apparel, special assignments to test your skill, and weekly items coming with Airlift. Lead your Company in al...

  1790 kr
  125 kr/måned
  Ord. pris 2290 kr

Med Xbox Game Pass har du altid noget nyt at spille.

For et lav månedlig pris får du ubegrænset adgang til over 100 Xbox One- og Xbox 360-spil på Xbox One.

Opdag og download titler, du altid har villet spille, eller genopdag gamle favoritter, som du længes efter at spille igjen

Oplev spil fra mange forskellige genrer, alt fra action-/eventyrspil og familiefavoritter til skydespil og sportsspil. 

Du kan spare 20 % på køb af Xbox One-spil og 10 % på alle relaterede udvidelser

Xbox One - Information

Visa kategoribeskrivning
Den nye Xbox One er den ultimative underholdningsmaskine. Den giver dig ikke blot mulighed for at spille de seneste spil med fantastisk detaljerigdom - Xbox One er også en kompromisløs mediemaskine, som giver dig adgang til TV, apps, film og alt andet, du behøver, i samme flotte og intuitive brugergrænseflade. Glem alt om besvær med ledninger og forskellige billedkilder - takket være funktionen HDMI pass-through kan du tilkoble TV-boksen via Xbox One.

Selvsagt er Xbox One en uovertræffelig kraftfuld spillekonsol. En otte-kernet processor og AMD Radeon-grafik tager dine spil til et helt nyt niveau, hvad gælder detaljer og indlevelse. Den indbyggede harddisk på 1 TB (1000 GB) eller 500 GB (afhængig af versionen) har masser af plads til downloading af spil m.m., og selvfølgelig kan du også afspille både film og spil i HD-opløsning med den inkluderede Blu-ray-spiller.

Din Xbox One behøver ikke at være tilsluttet til internettet, for at kunne spille spil fra disks. Internettilslutning er kun et krav, når du aktiverer konsollen for første gang, eller når du skal hente system- og spilopdateringer.

Xbox One er allerbedst i kombination med sensoren Kinect. Med Kinect kan du lægge håndkontrollen fra dig og styre dine spil med stemme og bevægelser. Det integrerede kamera muliggør endda, at du kan ringe via Skype i HD på dit TV.

Til tider er håndkontrollen derimod at foretrække, og den er heldigvis endnu bedre end den tidligere førende forgænger. Mere end 40 detaljer er der blevet forbedret og finpudset, for at gøre håndkontrollen endnu mere bekvem, så du kan få en endnu bedre spilleoplevelse.

Køb Xbox One i kombination med dit yndlingsspil - med eller uden den alsidige sensor, Kinect - du vælger selv. Vi har endda et komplet sortiment af håndkontroller, fjernbetjeninger, headsets, opladningsstationer og alt andet, som du behøver, for at få den bedste Xbox One-oplevelse.

Xbox One nordisk release i september

I september er det endelig Microsofts tid til at udgive Xbox One i norden. Forudbestil din konsol allerede i dag for at sikre din plads i køen.

Xbox One Nyhed - 2013-06-20

Microsoft gik ud med følgende oplysninger om Xbox One:

Internetforbindelse, vil ikke være nødvendig for at spille spil offline.
Efter en engangs-opsætning af din Xbox One konsol kan du spille disk baserede spil uden nogensinde at skulle på nettet igen.
Så der vil ikke være nogen krav om at være online hver dag, og du kan tage din Xbox One og spille hvor du har lyst til det, ligesom med en Xbox 360..

Købe ind, udlåne eller give spil væk, ligesom du kan gøre i dag.
Der vil ikke være nogen begrænsninger til at dele spil til din Xbox One, men kommer til at fungere lige som det gør i dag til Xbox 360.


Xbox One Nyhed - 2013-06-19

Tjek Dead Rising 3 til Xbox One!
Under E3 viste de en imponerende trailer til Dead Rising 3.
Man har evnen til at bygge sit eget udstyr hvilket lover masser af måder at få dig igennem havet af zombier.

Se traileren nedenfor for E3 demoen til Dead Rising 3 til Xbox One

Xbox One Nyhed - 2013-06-18

Tag et nærmere kig på det nye Joypad !
Microsoft har gjort små ændringer siden Xbox 360-versionen, som mange hævder er en god ting.
Xbox One Joypad har nye og forbedrede knapper med indbygget vibration feedback.
Der har også været ændringer i kontrol-cross og analogstyringen.

Xbox One Nyhed - 2013-06-17

Di gikk vel ikke glipp av E3?
Microsoft presenterte en rekke kommende spill til Xbox One sammen med spillprodusentene.
Se traileren nedenfor for å se hva som skjer med neste konsollgenerasjon.