Xbox 360 - Spil

Her finder du alt, hvad du behøver, til din Xbox 360 – fra ekstra håndkontroller til specialdesignede headsets fra både Microsoft og tredjepartsproducenter. Komplettér med genopladelige batterier til dine håndkontroller – så behøver du aldrig mere bekymre dig om ledninger igen.
Læs mere

Xbox 360 - Information

Xbox 360 er en af de mest succesfulde spillekonsoller gennem tiden, med et meget omfattende spiludbud med 1000-vis af spil, hvoraf visse er X-box-eksklusive – f.eks. spilserierne Halo, Gears of War og Forza Motorsport. Xbox 360 er fremfor alt en kompetent spillemaskine, men kan meget mere end som så. F.eks. er det muligt at installere underholdningsapps, såsom YouTube, eller at surfe på nettet med Internet Explorer til Xbox.

Vælg den version af konsollen, som passer dig bedst – i kombination med dine favoritspil. Eller køb konsollen alene og komplettér med de spil og det tilbehør, som du foretrækker. Se gerne nærmere på den seneste, billigere 4 GB-version af Xbox 360, som slet ikke er så simpel, som den måske ser ud til, idet den har både Wi-Fi, en trådløs håndkontrol, kompositkabel og en måneds guldmedlemskab på Xbox Live.

De harddiskudrustede versioner er også udstyret med indbygget Wi-Fi-modul i den seneste version, men har selvfølgelig mere plads til downloadet spil-indhold og andre filer. Den nye Xbox 360 er naturligvis bagud-kompatibel med alle tidligere spil. Desuden udkommer de seneste spiltitler kontinuerligt, også til Xbox 360, sideløbende med spillene til efterfølgeren Xbox One.


Med Xbox Live – hvor du i øvrigt kan anvende samme brugerkonto med din Xbox 360, som med Xbox One – forvandles spillekonsollen til et komplet mediecenter. Her kan du koble dig op online og spille mod vennerne online, se streamede film og TV-serier fra Netflix og lytte til din yndlingsmusik. Og det er blot nogle få eksempler på nogle af de funktionaliteter, du får tilgang til, via Xbox live og din Xbox 360.