Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

(1)
Skrive en anmeldelse

Playstation 4

199 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    Fra 2 arbejdsdag
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Action, Adventure
  • Playstation 4

Da Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands udkom i marts 2017, lykkedes det Ubisoft Paris at forny Ghost Recon-formlen. De begyndte helt forfra på at designe et spil til en ny generation og gav det en blændende flot åben verden, der for første gang kunne opleves solo eller i samarbejde mellem fire spillere.
Nu lader Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint dig spille som Ghosts, en amerikansk elite-enhed, der er fanget bag fjendens linjer.
Denne gang er der ingen officiel mission.
I har mistet al kontakt med Auroa. Denne øgruppe er hjemsted for Skell Technology, en førende teknologifabrikant. Du og din enhed blev sendt derud på rekognoscering, men jeres helikoptere blev skudt ned. Skell Tech er havnet i de forkerte hænder. Wolves er en dødbringende guerillagruppe af forhenværende militærfolk, og de har overtaget øen. De er anført af din gamle makker, oberst Cole D. Walker, og de har omprogrammeret Skells droner til at være dræbermaskiner. De er klar til at bruge dem, og de kender ingen nåde.
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint er et militær-skydespil i en alsidig, farlig og mystisk åben verden, som kan spilles solo eller af op til fire spillere. Du er såret og uden hjælp, du bliver jaget af tidligere Ghost-soldater, og du må kæmpe for at overleve i Auroa. Vælg den rette alliance, og find ud af, hvordan du besejrer din værste fjende.

Nøglefunktioner

OPDAG EN MYSTISK OG ALSIDIG ØGRUPPE
Udforsk Auroa, der er hjemsted for teknologigiganten Skell Technology, hvor du skal kæmpe til lands, til vands og i luften. Gå på opdagelse i en mystisk verden, hvor moderne arkitektoniske mesterværker står side om side med vild og utæmmet natur. Ved iskolde fjorde, på sneklædte bjergtinder og i fugtige sumpe møder du forskellige fraktioner – fra Skellers til Homesteaders til Outcasts – der får indflydelse på din mission. Hvad er der sket med Jace Skell? Hvem står bag? Find sandheden, og afslør det hele!

KÆMP MOD DINE FORHENVÆRENDE KAMMERATER
Du er oppe mod en benhård fjende, Wolves, en dødbringende guerillagruppe af forhenværende militærfolk, som bruger højteknologiske dræbermaskiner mod dig. Wolves plejede at være som dig. De har den samme træning og samme erfaring. De har taget kontrol over øgruppen Auroa samt dens vigtigste ressource: dronerne. Og de er anført af din gamle soldaterkammerat, oberst Cole D. Walker. Du har intet valg. Du må konfrontere din gamle ven.

ET GHOST FANGET BAG FJENDENS LINJER
Sæt dine overlevelsesevner på prøve i Auroras varierede omgivelser. Stejle bakker, akkumulerede sår og skader samt udmattelse bidrager til nye udfordringer. Slå lejr med dine holdkammerater, hold styr på udstyr, klasse og våben i din bivuak, og justér din strategi til mindste detalje. Hvis du bliver såret i kamp, skal du kravle i dækning og forbinde dine sår. Hvis en holdkammerat går ned, skal du hjælpe og bære den sårede kriger i sikkerhed, før du kan tilse sårene. Brug nye redskaber, f.eks. mini-dronen, så du kan synkronisere skud mod flere mål – også når du spiller solo.
KOMPLET FRIHED TIL DIT EGET GHOST
Lav din spilkarakter, og vælg mellem mange tusind tilpasningsmuligheder, så du kan lave dit ideelle Ghost. Find materialer i omgivelserne, fremstil og opgradér våben med mange tilbehørsmuligheder, og tilpas dit udstyr, så dit Ghost kan overleve enhver situation og passe perfekt til din spillestil. Eksperimentér med det helt nye klassesystem, så du har endnu bedre mulighed for at besejre fjenden. Vil du være helt fremme ved frontlinjen? Gå bersærk. Foretrækker du at være snigskytte? Der er specialammunition til bedre præcision og mere afstand. Du kan også kæmpe fra skyggerne med Panther-klassen og bruge røgbomber til at slippe væk fra fjenden. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint handler om valgfrihed og din egen måde at spille på.

DYK NED I EN NY SOCIAL OPLEVELSE MED DELT FREMGANG OG FANTASTISK ENDGAME-INDHOLD
Uanset din spilstil i Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint beholder du altid den samme karakter med samme tilpasninger, færdigheder og våben. Du beholder og forbedrer din fremgang i både PvE og PvP. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint er virkelig en social oplevelse. Find dine venner i den nye Social HUB, spil kampagnen sammen, eller giv PvP-arenaen et skud med intense kampe for fire mod fire spillere. Og eventyret stopper ikke der! Spillet modtager regelmæssig opdatering og support i flere år efter udgivelsen. Der bliver hele tiden føjet til historien med nye plot, funktioner, klasser og spilmuligheder – og helt nyt endgame-indhold: Raids.

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Action
Adventure
Formater:
Playstation 4
EAN:
3307216136699

5.0

baseret på 1 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-4)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.