This is the Police 2 (Playstation 4)

This is the Police 2
Tip en ven

-40%

89 kr
Ord. pris 149 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

This Is the Police 2

Fortolk loven som du vil i This Is the Police 2, efterfølgeren til det populære noir drama This Is the Police! Styr sheriffens afdeling og dine politibetjente, undersøg, afhør, fængsl, tag svære beslutninger – og undgå at selv havne i fængsel! – i denne story-drevet blanding af eventyr og strategi, som udspiller sig i en kold grænseby præget af vold.

Velkommen til Sharpwood hvor folk kender deres naboer ved navn og trofast står ved deres traditioner, lige meget hvor barbariske de traditioner er. Smuglere, gangs og skrigende populister kalder denne by for deres hjem. Fortvivlelse spreder sig som kræft og går hånd i hånd med vold. Det er noget af et job for den nye sherif Lilly Reed (stemmelagt af Sarah Hamilton, en fra den roste eventyrsaga The Longest Journey). Hun kæmper med at holde orden og fred, mens hendes underordnede er ukultiverede mænd, som ikke er vant til at modtage ordrer fra en ung kvinde. Men alt forandres når en mystisk fremmed som kalder sig selv for Warren Nash kommer til Sharpwood. Ingen ved hvad han vil bring til byen: redning eller undergang.

• Hop ind i en overraskende bladning af gameplay-stiler. Ligesom sin forgænger trækker This Is the Police 2 fra forskellige genrer og mekanismer, og fletter dem sammen til en unik story-drevet oplevelse – denne gang med endnu flere uventede twists. Er det et eventyrspil? En strategi? En simulation? Et management-spil? En visuel roman? Et puslespil? Det er dem alle sammen, og mere!
• Deltag i en harsk historie hvor ingen er helt uskyldig. Sharpwoods folk er ignoranter og grusomme. Fattigdom og sult bliver mødt med stigende udbrud af domestisk kriminalitet, alt imens autoriteternes laissez-faire gør, at befolkningen stoler på ”skovånder” og forældede religiøse kulter. Konstante problemer med madforsyningen har sat byen i hænderne på lokale smuglere, hvoraf mange er gamle soldater. Anklag de uskyldige, indgå aftaler med kriminelle, torturér dem som ikke adlyder – du kan gøre hvad der skal til for at du får din vilje.
• Hold dine venner tæt og dine fjender tættere. Dine underordnede er ikke kun en ressource: de er levende mennesker med deres egne styrker, svagheder, frygte og fordomme – og du skal tænke på alle disse ting for at overleve. Det samme gælder for resten af befolkningen: i Sharpwood er alt bygget på personlige forhold, og du ved aldrig, hvornår et venskab med den lokale slagter eller professionelt forhold med lighuset kan redde dit liv.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Simulation, Strategi Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2018-09-25 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3043610494 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 120 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 88 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 56 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »