The Sims 4 - Nye venner (PC-Mac)

The Sims 4 - Nye venner
Tip en ven

-44%

149 kr
Ord. pris 269 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Velkommen til den smukke nye verden Windenburg, der er fyldt med billedskønne omgivelser, hvor du kan gå på opdagelse. Find den grønne labyrint i slotshaven, nyd de smukke bassiner langs klipperne, og oplev de mystiske oldgamle ruiner. Find de hippe nye områder, og snup en espresso i caféen, flirt med dit hjertes udkårne på pubben, eller dans natten lang på diskoteket. Hæng ud med andre simmere, og deltag i sjove gruppeaktiviteter som bordfodbold, bålfester, superhemmelige dansefester og meget mere! Du kan også blive medlem af forskellige klubber med unikke personligheder og interesser, hvor du kan møde nye simmere. I The Sims 4 Nye venner* er det altid sjovt at hænge ud med andre.

 

NØGLEFUNKTIONER

Udforsk en ny verden: Oplev den smukke nye verden: Windenburg! Udforsk de billedskønne nabolag, og oplev den charmerende natur, den farverige bymidte, det hypermoderne erhvervsdistrikt og en eksklusiv privat ø.

Find de hippe områder: Der er masser af nye steder, hvor dine simmere kan hænge ud! Brug en eftermiddag på en café, og se på simmerne, der går forbi, mød dine venner til en drink på den lokale pub, dans natten lang på undergrundsdiskoteket, bliv væk i den grønne labyrint i slotshaven, tag en dukkert i de lokale bassiner langs klipperne, og udforsk de mystiske oldgamle ruiner.

Mød nye simmere: Lev livet, og mød nye simmere ved at blive medlem af forskellige klubber med unikke personligheder og interesser. Hæng ud med din yndlingsklub, og se, hvad der sker, eller prøv at skabe lidt drama. Du kan også mødes med andre klubber for at se, hvad det kan føre til. Kan du ikke finde den perfekte klub? Så kan du lave og tilpasse dine egne klubber og spille på din måde. Når du spiller med forskellige klubber, låser du op for unikke gruppebelønninger.

Gå til den på dansegulvet: Gør festen endnu vildere med de nye dj- og dansefærdigheder. Sæt gang i festen ved at lave det perfekte miks i dj-pulten, og spring så ud på dansegulvet for at vise, hvad du kan.

Snup en drink: Flirt med den søde barista, snup en lækker espresso, og nyd koffeinsuset på caféen. Smut derefter hen på den lokale pub for at få en hurtig bid mad, og spil bordfodbold mod andre simmere.

Fest over hele byen: Du bestemmer, hvor festen foregår! Smut ud til ruinerne, eller et af dine yndlingssteder i byen, og sæt dj-pulten til for at starte festen, lav et bål, giv andre simmere en udfordring for at lave sjov, og snig dig ind i buskene med en af nabosimmerne for at få lidt romantik.

Få en ny stil: Prøv en masse forskelligt tøj sammen med andre simmere for at se deres reaktion med den nye walk-in-closet. Find det rette tøj til en aften i byen. Er du lidt romantisk anlagt? Så snig jer ind i garderoben til lidt juhuu, inden nogen ser jer!

*KRÆVER THE SIMS 4-GRUNDSPILLET (SÆLGES SEPARAT) SAMT ALLE SPILOPDATERINGER FOR AT SPILLE.

 

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Børn, Simulation, Sims Ekspansion pack: Ja
Releasedato: 2015-12-10 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3034581663 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 130 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 59 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »