The Sims 4 - Byliv (PC-Mac)

The Sims 4 - Byliv
Tip en ven
269 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Tag dine simmere med til byen for at udforske alt, hvad den har at byde på, lige fra hektisk action uden for din dør til de unikke situationer, der kun opstår i forbindelse med livet i lejligheder.

 

Opfyld dine simmeres drømme i den spændende by San Myshuno. Udforsk nye nabolag og kulturfestivaler, hvor dine simmere kan se gadeoptrædende, deltage i konkurrencer og møde alle mulige forskellige typer folk. Find din simmers første lejlighed, men vær klar til de udfordringer, der følger med at bo tæt på andre simmere. Arbejd dig opad fra cin charmerende, men problemfyldte startlejlighed mod din simmers drømme-penthouse. Start på nye karrierer i byen!

 

KEY FEATURES

Udforsk den travle by San Myshuno: Udforsk en tætbefolket storby med vidt forskellige nabolag, der hver især har deres helt egen personlighed. Mal (eller ødelæg) vægmalerier i kunstnerkvarteret. Syng på livet løs i den nye karaokebar i modedistriktet. Spil basketball på banen i krydderimarkedet. Invitér venner over for at spille computerspil efter en lang dag på kontoret i den indre by.

 

 • Opdag livlige kulturfestivaler: Du kan gøre dine simmers liv endnu mere spændende ved at tage dem med til forskellige festivaler over hele byen, hvor de kan se gadeoptrædende, deltage i konkurrencer og møde alle mulige forskellige typer folk. Tag dine simmere med til krydderifestivalen, hvor de kan deltage i karryudfordringen og blive krydderimester. Hjælp din simmer med at tænde fyrværkeriet med en spændende date på kærlighedsfestivalen. Tjen simoleoner ved at sælge dine simmers produktioner på loppemarkedet.

 

 • Bo i lejligheder, og kom tættere på dine naboer:  Med så mange simmere boende så tæt på hinanden vil de med garanti opleve nogle interessante interaktioner og opbygge alle mulige forskellige forhold til deres nye naboer. Måske vil de også få nogle rigtigt gode venner eller måske en kæreste, som kan ende med at få en nøgle til din simmers lejlighed. Måske skal du også afgøre, hvordan du vil håndtere fester til langt ud på natten og deres støjende musik. Vil du kæmpe mod dem eller bare deltage selv?

 

 • Arbejd dig opad fra din startlejlighed til en penthouse: Vælg en lejlighed, der passer til dig, eftersom lejlighederne har unikke egenskaber, der vil gøre dine simmeres liv endnu mere spændende. Oplev charmen og spændingen ved din første lejlighed, men vær forberedt på, at der kan være problemer med den, såsom kakerlakker, utætte rør eller elektriske fejl. Men husk, at drømme kan gå i opfyldelse, og du kan hjælpe dine simmere med at arbejde sig opad og komme til at bo i en penthouse i en skyskraber med panoramaudsigt og et talende toilet!

 

 • Start på nye karrierer i byen:   Gå i gang med nye karrierer i byen, og tag dine simmere med ud i gaderne for at sætte dem i gang med at arbejde! Hold dramatiske taler, mens du kæmper for en god sag som politiker. Vis verden, hvor kulturel du er, som mad- eller kunstanmelder. Inspirér folk og opnå følgere ved at arbejde med sociale medier.

 

* KRÆVER THE SIMS 4 (SÆLGES SEPARAT) OG ALLE SPILOPDATERINGER.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Børn, Simulation, Sims Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2016-11-03 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3038866981 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 150 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 103 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 64 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »