Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

The Division

(2)
Skrive en anmeldelse

Playstation 4

129 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Forventet leveringstid Expressleverance
    5-15 Arbejdsdage
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Action, Online game
  • Playstation 4
Vi lever i en kompleks verden. Jo mere avanceret den bliver, jo skrøbeligere bliver den. Vores verden er et korthus. Tager du bare ét kort væk, så falder det hele sammen!

Dagen efter Thanksgiving fejer en ødelæggende pandemi gennem New York City, og én efter én svigter de basale forsyninger. På få dage uden mad eller vand kollapser samfundet i kaos. The Division, en selvstændig enhed af taktiske agenter, aktiveres. Agenterne fører umiddelbart almindelige liv blandt os, men de er trænet til at operere uafhængigt for at redde samfundet.

Når samfundet fejler, begynder din mission.

Vind New York tilbage

Velkommen til en helt ny spiloplevelse i et vedholdende og dynamisk miljø, hvor udforskning og spillerfremdrift er i centrum. Sammen med de andre agenter i The Division er din mission at genoprette orden, finde virussens kilde og vinde New York tilbage.

 

En verden, der lever og ånder

Træd ind i et univers, hvor tidspunktet på dagen og vejrforholdene i høj grad påvirker din spiloplevelse. Brug omgivelserne til din strategiske fordel for at dominere kampe og angribe dine fjender i skjul. Brug din gasmaske som beskyttelse fra virussen, og opgradér den for at bevæge dig ind i området med mest smitte.

 

Storbyjungle

New York City bliver løbet over ende af fjendtlige grupper, som prøver at drage fordel af krisen. Sådan en gruppe er The Cleaners, som rejser gennem byen til der, hvor smitteniveauet stiger. Iklædt beskyttelsesdragter og bevæbnet med flammekastere efterlader The Cleaners intet andet end aske på deres vej.

The Divisions agenter

Agenterne er trænet i at handle uafhængigt af kommandoveje og er selvstændige og tilpasningsdygtige, de arbejder alene eller i små grupper. De er den sidste forsvarslinje og aktiveres, når alt andet slår fejl.

 

Udstyret i orden

Som medlem af The Division kan du gøre brug af ny netværks- og prototypeteknologi. Tag bytte fra faldne fjender for at opgradere dit udstyr. Tilpas din figur og din rygsæk, der er din livline midt i kollapset, og vær hele tiden i kontakt med de andre agenter via dit smartwatch. Tilpas dine våben, og bring dem op i niveau. De valg, du træffer, vil enten bringe byen nærmere frelse eller sende den endnu dybere ned i kaos. 

 

Evner, der ændrer spillet

Vælg dine evner, og opgradér dem nemt, og synkronisér med dine holdkammerater for at øge dine chancer for at vinde i kamp. Brug ECHO-evnen, et værktøj til dataindsamling, der fryser øjeblikke i tid, for at få værdifulde oplysninger om dine umiddelbare omgivelser, finde gemt bytte og afdække hemmeligheden bag pandemien.

Social multiplayer uden problemer

Lav et hold med venner for at bekæmpe dine fjender og nå gruppemål. Forhøj sikkerheds- og moralniveauet hos de overlevende borgere i New York for at låse op for og sikre baser. Kæmp i en by, hvor farer dukker op når som helst og hvor som helst.

 

Revolutionært, håndholdt spil

Spil sammen med dine venner i realtid. Appen giver dig fugleperspektiv over slagmarken, evnen til at hjælpe dine allierede i kamp ved at angribe fjender eller identificere mål og sende en regn af ødelæggelse ned over dine fjender.

 

Snowdrop-engine

Med kræfterne fra en helt ny generations Snowdrop-engine sætter Tom Clancy's The Division barren højere for realismen i computerspil og gengivelse af en åben verden. Oplev et kaotisk og ødelagt New York, som du aldrig har set det før.

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Action
Online game
Formater:
Playstation 4
EAN:
3307215804452

3.0

baseret på 2 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-3)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.